Mannen zijn echt zieker van de griep dan vrouwen

Zieke mannen en vrouwen in een relatieEen zieke man. De meeste vrouwen kennen het wel. Ik hoor de opmerking wel eens vallen: Hij zit te klagen hoe beroerd hij zich wel niet voelt, maar wat een aansteller! Als ik me zo voel, doe ik nog gewoon de boodschappen, breng ik de kinderen naar school enz, enz.

Wetenschappelijk

Maar nu krijgen de heren bijval vanuit de wetenschappelijke hoek en nog wel van de vrouwelijke neuroloog Amanda Ellison. Mannen zijn wetenschappelijk bewezen echt beroerder van de griep dan de vrouwen… Ze noemt het de mannengriep.

Heftiger

Het zou bij mannen anders en vooral heftiger aanvoelen dan bij vrouwen. Grieperige mannen hebben meer koorts en voelen zij zich veel slechter tijdens het herstelproces. Hoe komt dit? In de puberteit vergroten in het brein het aantal temperatuur receptoren bij mannen. (cellen die kou en warmte processen activeren en regelen). Hierdoor wordt de man vatbaarder voor griepsymptomen.

Het is dus waar

Dus mannen kunnen bij griep meer verhoging hebben dan vrouwen en zich dan ook echt slechter voelen. Dus als mannen klagen dat ze zich slecht voelen, zouden ze best weleens gelijk kunnen hebben volgens Dr. Ellison. Hoe het ook mag zijn, de meeste mannen en vrouwen hebben in grieperige perioden behoefte aan extra warmte en sympathie!

relatieproblemen oplossenwww.molius.nl
goede relatietherapeutwww.molius.nl
hulp bij relatieproblemen nodig?www.molius.nl
Verbeter je relatie met relatietherapiewww.molius.nl
Relatieproblemen oplossenwww.molius.nl
Elkaar weer horen en zien met relatietherapiewww.molius.nl
Relatietherapie geeft zicht op een uitwegwww.molius.nl