Vragen over relatietherapie westland
Vragen over relatietherapie

Veelgestelde vragen

Kunnen we in de avond een afspraak maken?

In overleg kunnen in de avond afspraken worden gemaakt.

Worden de gesprekken vergoed?

Meer informatie vind je hierover op vergoedingen. Op www.zorgwijzer.nl kun je ook kijken of je voor een vergoeding in aanmerking komt. Zoek hiervoor bij alternatieve geneeswijzes.

Kan ik ook alleen op gesprek komen?

Het is mogelijk om alleen op gesprek te komen, indien jij echter kiest voor een relatietraject is het voor de helderheid aan te raden om  samen het intakegesprek aan te gaan. Later kan er nog gekozen worden voor individuele gesprekken.

Hoe maak ik een afspraak?

Je kunt een afspraak maken door te bellen, mailen of het contactformulier in te vullen. Na ontvangst neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op. E-mail naar mohini@molius.nl of bel mobiel 06 20418019

Kun je in het intakegesprek inschatten of een traject zin heeft?

In het intakegesprek wordt altijd helder of het aan te raden is een traject in te zetten.

Kunnen we meteen beginnen met het traject?

Er kan na een intakegesprek meteen worden gestart met het traject. In het intakegesprek kunnen er mogelijk al voldoende handvatten geboden worden voor de toekomst.

Is na een relatie- of personal traject sprake van een terugval?

Vaak ontstaat de angst hiervoor tijdens de laatste paar afspraken. Je kunt echter gebruik maken van een Molius Pakket waarbij je tegen gereduceerd tarief drie, vijf of tien zelf in te vullen afspraken kunt maken na het traject. Het speciale tarief geldt alleen na een afgenomen traject.

Stel mij een vraag: