Vragen over relatietherapie
Vragen over relatietherapie westland

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Kunnen we in de avond een afspraak maken?

Relatietherapie na werktijd

In overleg kunnen er maandag tot en met Donderdag afspraken in de avond worden gemaakt. Je kunt dit via het contactformulier aanvragen.

Worden de gesprekken vergoed?

Relatietherapie vergoedingen

Meer informatie vind je hierover op vergoedingen. Op www.zorgwijzer.nl kun je ook kijken of je voor een vergoeding in aanmerking komt. Zoek hiervoor bij alternatieve geneeswijzes.

Kan ik ook alleen op gesprek komen?

Alleen of samen komen?

Het is mogelijk om alleen op gesprek te komen, indien jij echter kiest voor een relatietraject is het voor de helderheid aan te raden om  samen het intakegesprek aan te gaan. Later kan er nog gekozen worden voor individuele gesprekken.

Hoe maak ik een afspraak?

Afspraak maken?

Je kunt een afspraak maken door te bellen, een bericht sturen via SMS of Whatsapp, mailen of het contactformulier in te vullen. Na ontvangst neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op. E-mail naar mohini@molius.nl of bel mobiel 06 20418019

Kun je in het intakegesprek inschatten of een traject zin heeft?

Wat houdt het intakegesprek in?

In het intakegesprek wordt altijd helder of het aan te raden is een traject in te zetten. Het komt zelfs voor dat er gedurende de intake genoeg tools en oplossingen aangereikt zijn zodat jullie zelfstandig verder kunnen!

Kunnen we meteen beginnen met het traject?

Gelijk beginnen?

Doorgaans kan er na een intakegesprek meestal meteen worden gestart met een traject. In het intakegesprek kunnen er mogelijk al voldoende handvatten geboden worden geboden om zelfstandig voldoende resultaat te boeken.

Is na een relatie- of personal traject sprake van een terugval?

Terugval na therapie?

Vaak ontstaat de angst hiervoor tijdens de laatste paar afspraken. Je kunt echter gebruik maken van een Molius Pakket waarbij je tegen gereduceerd tarief drie, vijf of tien zelf in te vullen afspraken kunt maken na het traject. Het speciale tarief geldt alleen na een afgenomen traject.

Stel mij een vraag:

Bedrijfsprofiel

Als professioneel relatietherapeut en Personal coach ondersteun ik jou graag om je relatieproblemen op te lossen.

Ik sta garant voor een effectieve opbouw van op maat gemaakte korte trajecten en heb vele mensen succesvol weer met elkaar in verbinding gebracht.