Relatietherapie Maassluis

Zoek je naar een professionele relatietherapeut in Maassluis ? Molius is jouw expert in relatietherapie. Maak kennis met Mohini, het gezicht achter Molius en dé relatietherapeut in Maassluis en omgeving. Samen met jou en je partner komen we tot oplossingen voor jullie relatieproblemen.

10 + 14 =

Relatieproblemen oplossen in Maassluis?

Dat jullie relatieproblemen zouden krijgen, had jij nooit gedacht. In het begin, toen jullie bij elkaar kwamen, was alles zo leuk en fijn.

Het plaatje klopte en jullie zagen de toekomst rooskleurig voor je. Dat jullie relatie zo’n wending zou nemen hadden jullie niet verwacht. Scheiden jullie wegen hier? Of willen jullie samen werken aan jullie relatie?

Een relatietherapietraject bij Molius kan jullie relatie redden doordat we in een veilige en anonieme omgeving kunnen praten over jullie problemen en conflicten. Onze relatietherapie helpt je eerlijk te zijn over gevoelens en emoties en helpt oplossingen te vinden voor relatieproblemen.

Mohini heeft al meer dan 400 koppels succesvol geholpen met een relatietherapietraject. Ze helpt jullie graag in haar huiselijke spreekkamer om tijdens coaching sessies weer tot elkaar te komen. Onze locatie is gevestigd in Poeldijk en in minder dan 20 minuten bereikbaar vanuit Maassluis.

Maak op tijd een afspraak en ontdek hoe relatietherapie bij Molius jullie kan helpen, zodat jullie je relatieproblemen kunnen oplossen!

Relatietherapeut Maassluis Mohini zal er alles aan doen om jullie mogelijkheden in kaart te brengen en zal jullie met daad en raad bijstaan in jullie ontwikkelingen.

Relatietherapeut Maassluis

Mohini’s sfeervolle praktijk (zie foto’s) voor relatietherapie, Molius, gevestigd in Poeldijk, is gelegen op minder dan 20 minuten afstand van Maassluis. Hier helpt relatietherapeut Mohini beide partners om met oefeningen en gesprekken hun relatie te versterken.

De relatietherapie moet ervoor zorgen dat jullie beter naar elkaar zullen luisteren en hierdoor meer begrip voor elkaar creëren. Indien nodig, geeft Mohini jullie bijvoorbeeld tips over gezonde communicatie en hoe jullie weer dichter naar elkaar kunnen groeien.

Denk aan tips over hoe jullie, ondanks jullie drukke bestaan, weer tijd kunnen maken voor elkaar.

relatietherapie maassluis
relatietherapie ruimte in Maasluis

Wat vinden cliënten van Molius?

Wat vinden cliënten van Molius?

Adresgegevens

Relatietherapeut in Maassluis

Relatietherapie en counseling in Poeldijk

Mijn bezoekadres

Molius Westland
Counseling & Relatietherapie
Westlandse Poort
ABC Westland 131
2685 DC Poeldijk
T : 06 20418019
E: mohini@molius.nl

Bereikbaarheid
Uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer (Bus 456, uitstappen Paul Captijnlaan). Praktijk is volledig toegankelijk voor minder validen.

Mijn praktijk is gevestigd op bovenstaand adres waar op het parkeerterrein kan worden geparkeerd.

Looproute in het gebouw
Ga het gebouw binnen. Kies op het toetsenbord naast de ingang nr 131 en druk vervolgens op de toets met het de bel. De deur wordt daarna geopend.

Mijn praktijk is op de derde etage. Dit is met de lift te bereiken. Vanuit de lift, ga rechts de deur door, en daarna links. Aan het einde van de gang zie je een bord met Molius. Hier zal ik jullie opvangen.

Mijn openingstijden

Uitsluitend op afspraak.
Ma – Vrij 09:00 – 20:00

Afspraken ’s avonds en in het weekend in overleg. Spoedafspraken telefonisch

Afspraak annuleren?

Afzegging
Afzegging van een afspraak dient binnen 24 uur voor aanvang te worden gemeld aangezien er tijd voor jou wordt gereserveerd.

Afspraken welke niet of te laat worden geannuleerd, zullen in rekening worden gebracht tegen het geldende uurtarief. Deze tarieven kun je hier terugvinden.

Betaling
Facturen dienen voor de vervaldatum te zijn voldaan. Voor verdere bijzonderheden zie onze algemene voorwaarden

Mijn beroepsverenigingen

Aangesloten bij:

RBCZ/TCZ nr 180045R
ABvC nr 116542
AGB geregistreerd sinds 2003

Klachten
Molius Westland is ingeschreven bij de Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg (SCAG) voor klachten en geschillen onder nummer 14657.

U kunt desbetreffende folder downloaden onder SCAG-folder download

Administratie

Informatie
Voor financiële kwesties of vragen over vergoedingen bij  zorgverzekeraars mail naar kantoor@molius.nl 

Bedrijfsgegevens
Molius & Schrevelius Management VOF
Uilehorst 71
2675WR Honselersdijk
T:  0620 418019
M: mohini@molius.nl
M: kantoor@molius.nl (administratie)

KvK: 27257196 Regio Haaglanden

Bankgegevens
Rabobank Midden-Westland
NL28RABO0368198456  t.n.v.  Molius & Schrevelius Management VOF

Wil je betalen in termijnen?

Om gespreid betalen mogelijk te maken heeft Molius Westland een samenwerkingsverband met In3. Tegen betaling van alleen de afsluitkosten kun je renteloos de kosten voor relatietherapie of Personal Coaching spreiden over 3 salarisrondes.

Het eerste gedeelte wordt bij aanvang betaald en de resterende twee termijnen maandelijks daarna. Je wordt bij deze service niet geregistreerd bij het BKR. Kijk voor meer informatie op www.payin3.nl

Wilt u gespreid betalen, geef dit bij uw aanvraag aan.

Niet gevonden wat je zoekt? Kijk ook bij de meest gestelde vragen

Contact relatietherapeut in Maasluis

Snel jouw relatieproblemen oplossen met een relatietherapeut in Maassluis? Neem nu contact op via het contactformulier.

Reactie binnen 1 tot 3 uur tijdens openingstijden!

Contact mij

1 + 14 =

Tarieven relatietherapie Maassluis

Vraag je je af wat relatietherapie kost? We hebben de kosten voor jou op een rijtje gezet. Bekijk het overzicht op de tarievenpagina.

Wist je dat?

De kosten voor relatietherapie veelal worden vergoed door jouw zorgverzekering?

Molius Relatietherapie is centraal gelegen in het Westland voor therapie in Den Haag, Zoetermeer, Rotterdam, Delft en Vlaardingen.