Online Relatietherapie bij Molius Relatietherapie WestlandDe ontwikkelingen rondom het Coronavirus zorgen op dit moment voor vragen en onzekerheid. Daarom willen wij je graag informeren over de huidige situatie bij Molius. In het belang van de gezondheid en bescherming van alle cliënten leveren wij onze bijdrage aan het zoveel mogelijk indammen van de verspreiding van het virus.

Lees verder
Daartoe houden wij de aanbevelingen van de autoriteiten en de politiek aandachtig in de gaten en volgen wij deze ook uiterst zorgvuldig op. Dit betekent dat we een veilige omgeving creëren voor onze cliënten. Na elk bezoek worden preventief de deurklinken, drinkwater- en koffieautomaat gereinigd. Tijdens de sessies is er een afstand van twee meter tussen cliënt en hulpverlener en worden er geen handen gegeven.

Vind jij het hebben van gesprekken op locatie niet veilig, dan is er een mogelijkheid te kiezen voor voor online relatietherapie of online relatietherapie . De sessies verlopen via beveiligde beeld- communicatiemiddelen. Net als bij de therapie op locatie, zullen we het probleem in kaart brengen en een plan van aanpak bespreken.

Voor veel mensen zijn er financiële gevolgen vanwege het virus. Zijn daardoor aantoonbaar moeilijkheden ontstaan en heb je dringend therapie nodig, neem dan contact op met mij. Samen kijken we dan naar een passende mogelijkheid zodat jij/jullie toch therapie kunnen volgen.