Molius in de media

h

FORYOU Magazines

In elke kwartaaluitgave van het FORYOU Magazine behandelde Mohini een casus vanuit haar eigen praktijk in Honselersdijk en beantwoordde zij vragen van lezers over relaties en relatieproblemen. Zo konden lezers met hun vragen direct contact zoeken per email.

Wil je meer weten? Lees alle behandelde casussen op Mohini’s blog of kijk eens bij haar de ervaringen van cliënten.

Voor meer informatie kijk op www.foryoumagazine.nl met trefwoord Molius.

RADIO WOS

Regelmatig op de zondagmiddag was Mohini Schrevelius te beluisteren bij Radio WOS het meest bekende radiostation van het Westland. Tussen 12.00 en 14.00 uur presenteerde Ronald van Loon het altijd gezellige ‘Het Loont Op Zondag’ en gaf Mohini als relatieexpert van Molius Relatietherapie Westland rond 12:45 uur haar kijk op relaties in haar eigen rubriek “vraag het aan Mo”.

Hiernaast een impressie van een van de uitzendingen.

Gemeente Den Haag project

Met plezier gezonder leven,

Molius Westland organiseerde in samenwerking met gemeente Den Haag een praktische training  voor de Stationswijk, de Schilderswijk, Transvaal, het centrum, de Rivierenbuurt en de Escamp.

Mensen konden op een leuke, eenvoudige manier werken aan een gezonde mentale levensstijl.

Onder begeleiding van Mohini Schrevelius gingen we op onderzoek bij de deelnemers naar de oorzaken en invloeden van hun ongezonde leefpatroon en soms ook overgewicht. Vanuit de nieuwe inzichten werd er gewerkt aan een positievere instelling en een betere levensstijl. Met praktische methodes leerden de deelnemers  dagelijks op een verantwoorde manier goed voor hun lichaam en geest te zorgen.

Daarbij konden de deelnemers elke bijeenkomst gezonde sapjes leren maken met electrische juicers die ter beschikking waren gesteld door Gemeente Den Haag

Op interactieve wijze hebben deelnemers  eenvoudige gezonde veranderingen weten door te voeren in hun dagelijkse leven.

Molius Relatietherapie voor een goed doel