Relatietherapie Vlaardingen

Zoek je naar een deskundige relatietherapeut in Vlaardingen? Molius is jouw expert in relatietherapie. Maak kennis met Mohini, het gezicht achter Molius en dé relatietherapeut in Vlaardingen en omgeving. Samen met jou en je partner komen we tot oplossingen voor jullie relatieproblemen.

15 + 7 =

Relatieproblemen oplossen in Vlaardingen?

Dat jij en je partner zouden worstelen met relatieproblemen, had je nooit verwacht. In het begin, toen jullie net samen waren, was er nog geen vuiltje aan de lucht. Jullie relatie verliep soepel en jullie keken uit naar de toekomst. Geen van jullie had toen verwacht dat het vuur wat aan het begin van jullie relatie brandde nu gedoofd zou zijn.

Scheiden hier jullie wegen? Of willen jullie dat het goedkomt? En gaan jullie als een team werken aan een betere relatie? Relatietheurapeut Mohini helpt jullie tijdens haar coachingsessies graag op weg naar een gezonde relatie.

Zij kan jullie relatie redden door samen met jullie te praten over jullie relatieproblemen en conflicten. Tijdens onze relatietherapie bieden we je een fijne omgeving waarin jullie naar elkaar eerlijk kunnen zijn over je gevoelens en emoties. Samen zoeken we naar oorzaken en oplossingen voor jullie relatieproblemen.

Relatietherapeut Vlaardingen Mohini zal er alles aan doen om jullie mogelijkheden in kaart te brengen en zal jullie met daad en raad bijstaan in jullie ontwikkelingen.

Relatietherapeut Vlaardingen

Mohini heeft de afgelopen jaren al meer dan 400 koppels geholpen tijdens een relatietherapietraject. In haar huiselijke spreekkamer helpt zij jullie weer dichter tot elkaar te komen. 

Molius, dé sfeervolle praktijk (zie foto’s) voor relatietherapie, is gevestigd in Poeldijk en ligt op minder dan 20 minuten rijden van Vlaardingen. Relatietheurapeut Mohini biedt beide partners hier hulp door oefeningen en gesprekken om hun relatie te verbeteren. Relatietherapie laat jullie beter naar elkaar luisteren en meer begrip voor elkaar kweken.

Is slechte communicatie het probleem in jullie relatie? Dan geeft Mohini jullie tips over gezonde communicatie. Maar ook tips over hoe jullie, ondanks alle dagelijkse bezigheden toch tijd voor elkaar kunnen maken en zo dichter naar elkaar kunnen groeien.

relatietherapie vlaardingen
relatietherapie Vlaardingen ruimte

Wat vinden cliënten van Molius?

Adresgegevens

Relatietherapeut in Vlaardingen

Relatietherapie en counseling in Poeldijk
Mijn bezoekadres

Molius Westland
Counseling & Relatietherapie
Westlandse Poort
ABC Westland 131
2685 DC Poeldijk
T : 06 20418019
E: mohini@molius.nl

Bereikbaarheid
Uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer (Bus 456, uitstappen Paul Captijnlaan). Praktijk is volledig toegankelijk voor minder validen.

Mijn praktijk is gevestigd op bovenstaand adres waar op het parkeerterrein kan worden geparkeerd.

Looproute in het gebouw
Ga het gebouw binnen. Kies op het toetsenbord naast de ingang nr 131 en druk vervolgens op de toets met het de bel. De deur wordt daarna geopend.

Mijn praktijk is op de derde etage. Dit is met de lift te bereiken. Vanuit de lift, ga rechts de deur door, en daarna links. Aan het einde van de gang zie je een bord met Molius. Hier zal ik jullie opvangen.

Mijn openingstijden

Uitsluitend op afspraak.
Ma – Vrij 09:00 – 20:00

Afspraken ’s avonds en in het weekend in overleg. Spoedafspraken telefonisch

Afspraak annuleren?

Afzegging
Afzegging van een afspraak dient binnen 24 uur voor aanvang te worden gemeld aangezien er tijd voor jou wordt gereserveerd.

Afspraken welke niet of te laat worden geannuleerd, zullen in rekening worden gebracht tegen het geldende uurtarief. Deze tarieven kun je hier terugvinden.

Betaling
Facturen dienen voor de vervaldatum te zijn voldaan. Voor verdere bijzonderheden zie onze algemene voorwaarden

Mijn beroepsverenigingen

Aangesloten bij:

RBCZ/TCZ nr 180045R
ABvC nr 116542
AGB geregistreerd sinds 2003

Klachten
Molius Westland is ingeschreven bij de Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg (SCAG) voor klachten en geschillen onder nummer 14657.

U kunt desbetreffende folder downloaden onder SCAG-folder download

Administratie

Informatie
Voor financiële kwesties of vragen over vergoedingen bij  zorgverzekeraars mail naar kantoor@molius.nl 

Bedrijfsgegevens
Molius & Schrevelius Management VOF
Uilehorst 71
2675WR Honselersdijk
T:  0620 418019
M: mohini@molius.nl
M: kantoor@molius.nl (administratie)

KvK: 27257196 Regio Haaglanden

Bankgegevens
Rabobank Midden-Westland
NL28RABO0368198456  t.n.v.  Molius & Schrevelius Management VOF

Wil je betalen in termijnen?

Om gespreid betalen mogelijk te maken heeft Molius Westland een samenwerkingsverband met In3. Tegen betaling van alleen de afsluitkosten kun je renteloos de kosten voor relatietherapie of Personal Coaching spreiden over 3 salarisrondes.

Het eerste gedeelte wordt bij aanvang betaald en de resterende twee termijnen maandelijks daarna. Je wordt bij deze service niet geregistreerd bij het BKR. Kijk voor meer informatie op www.payin3.nl

Wilt u gespreid betalen, geef dit bij uw aanvraag aan.

Niet gevonden wat je zoekt? Kijk ook bij de meest gestelde vragen

Wat vinden cliënten van Molius?

Contact met een relatietherapeut in Vlaardingen

Weten hoe Molius, dé relatietherapeut in Vlaardingen en omgeving, jou effectief kan helpen bij het oplossen van jullie relatieproblemen? Vul vrijblijvend het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Reactie binnen 1 tot 3 uur tijdens openingstijden!

Contact mij

7 + 12 =

Tarieven relatietherapie in Vlaardingen en omgeving

Vraag je je af wat relatietherapie kost? We hebben de kosten voor jou op een rijtje gezet. Bekijk het overzicht op de tarievenpagina.

Wist je dat?

De kosten voor relatietherapie veelal worden vergoed door jouw zorgverzekering?

Molius Relatietherapie is centraal gelegen in het Westland voor therapie in Zoetermeer, Delft, Rotterdam, Maassluis en Den haag.