Relatietherapie Den Haag in het Westland

Relatietherapie

Den Haag

Relatietherapie Den Haag

Uit elkaar of toch samen je relatie redden? Relatietherapie Den Haag bij Molius Relatietherapie Westland.

Je had nooit gedacht dat het jou zou overkomen. Toen jullie bij elkaar kwamen, was alles zo fijn. Alles klopte en jullie zagen een romantische toekomst voor jullie beiden. Geen van beiden dachten jullie dat er problemen op zouden duiken en dat de relatie haarscheuren zou oplopen.

Dan staan jullie voor een dilemma. Gaan we uit elkaar of proberen we onze relatie te redden. Voor het laatste is aan te raden een derde onafhankelijke partij in te schakelen die onpartijdig jullie problemen bespreekt. Een erkende relatietherapeut in je omgeving is in zo’n geval de oplossing.

Er zijn verschillende redenen om relatietherapie te starten. Denk bijvoorbeeld aan: stroeve communicatie, er kan een ander in het spel zijn, vastgelopen patronen, ingrijpende gebeurtenissen of individuele problemen – zoals trauma’s en depressies – waardoor onbegrip is ontstaan.

Mijn specialisaties

Relatietherapie
Personal coaching
Bedrijfscoaching
Conflictbemiddeling
 

Geïnspireerd

“Nu achteraf zijn we zo dankbaar dat we hier terecht zijn gekomen. Mohini is een enthousiaste vrouw met een mooie, open uitstraling maar direct en neemt geen blad voor haar mond. Wij vonden het heel plezierig coaching van haar te krijgen en ze heeft ons op vele punten geïnspireerd | Clienten E en R

Bevrijd

De therapie heeft ons achteraf bevrijd van onze “gevangenschap” in ons huwelijk. De kennis die we in de sessies hebben opgedaan kunnen we beiden inzetten in onze nieuwe relaties. Ondanks dat we kwamen we voor relatietherapie, zijn we beiden erg goed geholpen op onze nieuwe wegen | Clienten S en R

Juiste snaar

“In het verleden hebben wij al veel therapie gevolgd bij maatschappelijke hulpverleners en bij psychologen, maar Mohini heeft de kwaliteit om ver boven dit niveau uit te stijgen. Goede feedback, luisterend oor, respectvol en vooral op simpele wijze de juiste snaar weten te raken” | Cliënt R, Rotterdam

Enorme kennis

“Mohini heeft ons op een praktische wijze geleerd weer op elkaar te focussen en elkaar opnieuw weer lief te hebben. Wij hebben Mohini leren kennen als een zeer warme persoonlijkheid met een enorme kennis op haar vakgebied. Altijd rustig, kalm, respectvol en in balans” | Clienten J en R 

Stapje verder

“Zij is in staat om op een kritische wijze met zeer veel respect het verschil te maken voor degene met wie zij werkt. Ik denk nog wel eens terug aan die leerzame momenten. Ze daagt je uit, is confronterend en is altijd op zoek naar een mogelijkheid om jou toch weer een stapje verder te krijgen” | Cliënt A en F 

Relatietherapie Den Haag

in het Westland

Relatietherapie Den Haag in het Westland

Het is geen kleinigheid om in relatietherapie te gaan en veel mensen willen dit dan ook graag voor zichzelf houden. Molius Relatietherapie Westland biedt jou een anonieme locatie en een spreekkamer in huiselijke sfeer  op nog geen 30 minuten van Den Haag. Op onze locatie, centraal gelegen nabij Bloemenveiling FloraHolland loop je hoogstwaarschijnlijk geen kans bekenden tegen het lijf te lopen.

Het is immers al moedig genoeg deze stap te nemen. Jullie gaan je kwetsbaar opstellen en het resultaat is op dat moment onzeker. Wellicht zijn er verschillen die niet te overbruggen, maar tijdens de therapie wordt gekeken naar de mogelijkheden om de relatie weer te laten groeien.
Onze therapeut zal jullie begeleiden door middel van gesprekken, opdrachten en oefeningen. Luisteren naar elkaar staat centraal tijdens de gesprekken. Jullie worden beiden begeleid tijdens dit proces. Het doel is om begrip voor elkaar te krijgen om vervolgens weer dichter bij elkaar te komen.

Molius Relatietherapie Westland is centraal gelegen voor:

Lees meer over het Relatietherapie Plan!

Relatietherapeut Mohini zal er alles aan doen om jullie mogelijkheden in kaart te brengen en zal jullie met daad en raad bijstaan in jullie ontwikkelingen.

Haar zelf ontwikkelde Relatietherapie Plan heeft al vele successen geboekt binnen vele gestrande relaties.

Het is wel goed om te weten dat relatietherapie geen wondermiddel is en de voorwaarde voor succes is dat jullie er allebei voor willen gaan.

Uitvoerige reviews over de ervaringen van cliënten bij Molius Westland