Relatietherapie Zoetermeer in het Westland

Relatietherapie

Zoetermeer

Relatietherapie Zoetermeer

Je heb relatie problemen en wilt samen je relatie redden? Relatietherapie Zoetermeer bij Molius Relatietherapie Westland kan je daarbij helpen.

Je had nooit gedacht dat het jou zou overkomen. Het was allemaal zo mooi. Het zou nooit in je op zijn gekomen om uit elkaar te gaan. Wat eerst allemaal zo mooi was, is nu niet meer zoals toen.
Relatietherapie is niet zo zeer de allerlaatste stap om een relatie te redden. Het kan bijvoorbeeld ingezet worden wanneer de communicatie stroef verloopt, je groeit uit elkaar, maar er kan ook een ander in het spel zijn.

Nu sta je voor een dilemma. Gaan we uit elkaar of gaan we vechten voor onze relatie? Weet je niet waar je moet beginnen en hoe dit aan te pakken? Een onafhankelijke onpartijdige partij kan samen met jullie het probleem aanpakken. Een erkende relatietherapeut in je omgeving is in dit geval de oplossing.

Mijn specialisaties

Relatietherapie
Personal coaching
Bedrijfscoaching
Conflictbemiddeling
 

Geïnspireerd

“Nu achteraf zijn we zo dankbaar dat we hier terecht zijn gekomen. Mohini is een enthousiaste vrouw met een mooie, open uitstraling maar direct en neemt geen blad voor haar mond. Wij vonden het heel plezierig coaching van haar te krijgen en ze heeft ons op vele punten geïnspireerd | Clienten E en R

Bevrijd

De therapie heeft ons achteraf bevrijd van onze “gevangenschap” in ons huwelijk. De kennis die we in de sessies hebben opgedaan kunnen we beiden inzetten in onze nieuwe relaties. Ondanks dat we kwamen we voor relatietherapie, zijn we beiden erg goed geholpen op onze nieuwe wegen | Clienten S en R

Juiste snaar

“In het verleden hebben wij al veel therapie gevolgd bij maatschappelijke hulpverleners en bij psychologen, maar Mohini heeft de kwaliteit om ver boven dit niveau uit te stijgen. Goede feedback, luisterend oor, respectvol en vooral op simpele wijze de juiste snaar weten te raken” | Cliënt R, Rotterdam

Enorme kennis

“Mohini heeft ons op een praktische wijze geleerd weer op elkaar te focussen en elkaar opnieuw weer lief te hebben. Wij hebben Mohini leren kennen als een zeer warme persoonlijkheid met een enorme kennis op haar vakgebied. Altijd rustig, kalm, respectvol en in balans” | Clienten J en R 

Stapje verder

“Zij is in staat om op een kritische wijze met zeer veel respect het verschil te maken voor degene met wie zij werkt. Ik denk nog wel eens terug aan die leerzame momenten. Ze daagt je uit, is confronterend en is altijd op zoek naar een mogelijkheid om jou toch weer een stapje verder te krijgen” | Cliënt A en F 

Relatietherapie Zoetermeer

in het Westland

Relatietherapie Zoetermeer in het Westland:

Het is niet zomaar iets om in relatietherapie te gaan. Veel mensen willen dit dan ook graag voor zichzelf houden. Molius Relatietherapie Westland biedt jou een anonieme locatie en een spreekkamer in huiselijke sfeer op nog geen 20 minuten van Zoetermeer. Op onze locatie, centraal gelegen nabij Bloemenveiling FloraHolland, loop je hoogstwaarschijnlijk geen kans bekenden tegen het lijf te lopen.

Het is immers al moedig genoeg deze stap te nemen. Jullie moeten je kwetsbaar opstellen en het resultaat is op dat moment onzeker. Wellicht zijn er verschillen die niet te overbruggen zijn of misschien kunnen jullie niet dichter bij elkaar worden gebracht. Bij relatietherapie is niet één pasklare oplossing voor relatieproblemen. De hulp die aangeboden wordt verschilt per situatie. Samen met jullie wordt gekeken naar hulp die het beste bij jullie past. Hier heb je uiteraard zelf inbreng bij.

Molius Relatietherapie Westland is centraal gelegen voor:

Lees meer over het Relatietherapie Plan!

Relatietherapeut Mohini zal er alles aan doen om jullie mogelijkheden in kaart te brengen en zal jullie met daad en raad bijstaan in jullie ontwikkelingen.

Haar zelf ontwikkelde Relatietherapie Plan heeft al vele successen geboekt binnen vele gestrande relaties.

Het is wel goed om te weten dat relatietherapie geen wondermiddel is en de voorwaarde voor succes is dat jullie er allebei voor willen gaan.

Uitvoerige reviews over de ervaringen van cliënten bij Molius Westland