Multiculturele relatietherapie

Ben je op zoek naar de juiste relatietherapeut in het Westland of omstreken? Molius is gespecialiseerd in multiculturele relatietherapie. Maak kennis met Mohini, dé relatietherapeut in het Westland en Den Haag. Samen komen we tot oplossingen.

Bel mij terug

13 + 15 =

Cultuurverschillen in een relatie

Nederland is een mengelmoes van verschillende culturen. Deze culturen gaan verschillend om met relatieproblemen. Binnen de ene gemeenschap is er meer schaamte dan bij de andere gemeenschap en vaak worden problemen in de relatiesfeer stilgehouden. Bij familiekwesties wordt het vaak een slepende gebeurtenis waar men moeilijk uitkomt.

De multiculturele gemeenschap kan het lastig en moeilijk vinden om naar een relatietherapeut of psycholoog te stappen. Traditioneel vervult/vervulde de familie de rol van adviseur, waardoor familiare verstandhoudingen onder spanning kwamen te staan. Men komt vaak pas naar buiten met relatieproblemen als het al veel te laat is. Multiculturele relatietherapie biedt hierbij de uitkomst.

Huwelijkstherapeut in het Westland

Wat Molius kan doen

Het Molius Relatietherapie Plan kan voorkomen dat mensen in gemengde relaties zich gaan wegcijferen met alle mogelijke gevolgen. Molius Relatietherapie Westland kan bij relatieproblemen als ervaringsdeskundige voor jou/jullie dienen met respect voor ouder, partner en/of kind. Op deze manier ontstaat er wederzijds begrip en gezond contact.

De kosten voor het traject zijn afhankelijk van het traject wat je kiest.

Informeer naar de vergoedingen bij je zorgverzekeraar of kijk op zorgwijzer.nl. In geval van maatwerk kan gewenst een andere vorm van relatietherapie of hulpverlening training geboden worden. Je kunt in dat geval vrijblijvend een offerte voor je hulpvraag aanvragen via mohini@molius.nl of bel 06 20418019.

Ik wil de drempel verlagen voor de groep mensen die er wel voor openstaat over hun relatieproblemen te praten. Lees hier alvast 6 goede redenen om in huwelijkstherapie te gaan. Door mijn eigen cultuur en ruime hulpverleningservaring kan ik hulp bieden bij het oplossen van elke vorm van  (multiculturele) relatieproblemen. Als er te lang gewacht wordt met hulpverlening, kunnen verstotingen uit de familie of sporadisch zelfs zelfmoordpogingen het gevolg zijn.

Mohini Schrevelius

Relatietherapeut, personal coach

Wat vinden cliënten van Molius?

Contact relatietherapeut in Den Haag

Snel jouw problemen oplossen met een relatietherapeut in Den Haag? Neem nu contact op via het contactformulier.

Contact mij

12 + 4 =

Adresgegevens

Mijn kantoor in Poeldijk

Relatietherapie en counseling in Poeldijk
Mijn bezoekadres

Molius Westland
Counseling & Relatietherapie
Westlandse Poort
ABC Westland 131
2685 DC Poeldijk
T : 06 20418019
E: mohini@molius.nl

Bereikbaarheid
Uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer (Bus 456, uitstappen Paul Captijnlaan). Praktijk is volledig toegankelijk voor minder validen.

Mijn praktijk is gevestigd op bovenstaand adres waar op het parkeerterrein kan worden geparkeerd.

Looproute in het gebouw
Ga het gebouw binnen. Kies op het toetsenbord naast de ingang nr 131 en druk vervolgens op de toets met het de bel. De deur wordt daarna geopend.

Mijn praktijk is op de derde etage. Dit is met de lift te bereiken. Vanuit de lift, ga rechts de deur door, en daarna links. Aan het einde van de gang zie je een bord met Molius. Hier zal ik jullie opvangen.

Mijn openingstijden

Uitsluitend op afspraak.
Ma – Vrij 09:00 – 20:00

Afspraken ’s avonds en in het weekend in overleg. Spoedafspraken telefonisch

Afspraak annuleren?

Afzegging
Afzegging van een afspraak dient binnen 24 uur voor aanvang te worden gemeld aangezien er tijd voor jou wordt gereserveerd.

Afspraken welke niet of te laat worden geannuleerd, zullen in rekening worden gebracht tegen het geldende uurtarief. Deze tarieven kun je hier terugvinden.

Betaling
Facturen dienen voor de vervaldatum te zijn voldaan. Voor verdere bijzonderheden zie onze algemene voorwaarden

Mijn beroepsverenigingen

Aangesloten bij:

RBCZ/TCZ nr 180045R
ABvC nr 116542
AGB geregistreerd sinds 2003

Klachten
Molius Westland is ingeschreven bij de Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg (SCAG) voor klachten en geschillen onder nummer 14657.

U kunt desbetreffende folder downloaden onder SCAG-folder download

Administratie

Informatie
Voor financiële kwesties of vragen over vergoedingen bij  zorgverzekeraars mail naar kantoor@molius.nl 

Bedrijfsgegevens
Molius & Schrevelius Management VOF
Uilehorst 71
2675WR Honselersdijk
T:  0620 418019
M: mohini@molius.nl
M: kantoor@molius.nl (administratie)

KvK: 27257196 Regio Haaglanden

Bankgegevens
Rabobank Midden-Westland
NL28RABO0368198456  t.n.v.  Molius & Schrevelius Management VOF

Wil je betalen in termijnen?

Om gespreid betalen mogelijk te maken heeft Molius Westland een samenwerkingsverband met In3. Tegen betaling van alleen de afsluitkosten kun je renteloos de kosten voor relatietherapie of Personal Coaching spreiden over 3 salarisrondes.

Het eerste gedeelte wordt bij aanvang betaald en de resterende twee termijnen maandelijks daarna. Je wordt bij deze service niet geregistreerd bij het BKR. Kijk voor meer informatie op www.payin3.nl

Wilt u gespreid betalen, geef dit bij uw aanvraag aan.

Niet gevonden wat je zoekt? Kijk ook bij de meest gestelde vragen

Contact mij

8 + 6 =

Locatie

Molius Relatietherapie Westland biedt je een vertrouwelijk plaats en een spreekkamer in huiselijke sfeer op nog geen 10 minuten van Den Haag.

Tijdens onze therapieën wordt ondersteuning geboden voor beide partners. Per situatie wordt samen gekeken naar wat helpt om jullie relatie weer te laten herstellen. Dit doen we onder andere door middel van oefeningen en gesprekken.

Het doel van de relatietherapie is om begrip voor elkaar te creëren en om weer dichter naar elkaar te groeien. Naar elkaar luisteren en begrip tonen staan centraal tijdens de gesprekken. 

 
Molius Relatietherapie Westland is centraal gelegen voor therapie in Den HaagDelft, Zoetermeer, Vlaardingen, Maassluis  en Rotterdam.