Multiculturele relatietherapie

Multiculurele relatietherapeut

Multiculturele relatietherapie

Nederland is een mengelmoes van verschillende culturen. Deze culturen gaan verschillend om met relatieproblemen. Binnen de ene gemeenschap is er meer schaamte dan bij de andere gemeenschap. In familiekwesties wordt het vaak een slepende gebeurtenis waar men niet uitkomt.

De multiculturele gemeenschap kan het moeilijk vinden om naar een relatietherapeut of personal coach te stappen. Traditioneel vervult/vervulde de familie de rol van adviseur, waardoor familiare verstandhoudingen onder spanning kwamen te staan. Men komt vaak pas naar buiten met relatieproblemen, depressiviteit of angst als het al veel te laat is. Multiculturele relatietherapie biedt de uitkomst.

Huwelijkstherapeut in het Westland

Wat Molius kan doen

Het Molius Relatietherapie Plan kan voorkomen dat mensen in gemengde relaties zich gaan wegcijferen met alle mogelijke gevolgen. Molius Relatietherapie Westland kan bij relatieproblemen als ervaringsdeskundige voor jou dienen met respect voor ouder en kind. Op deze manier ontstaat er wederzijds begrip en gezond contact.

De kosten voor het traject zijn afhankelijk van het traject wat je kiest.

Informeer naar de vergoedingen bij je zorgverzekeraar of kijk op zorgwijzer.nl In geval van maatwerk kan gewenst een andere vorm van relatietherapie of personal training geboden worden. Je kunt in dat geval vrijblijvend een offerte voor je hulpvraag aanvragen via mohini@molius.nl of bel 06 20418019.

Ik wil de drempel verlagen voor de groep mensen die er wel voor openstaat over hun relatieproblemen te praten. Lees hier alvast 6 goede redenen om in huwelijkstherapie te gaan. Door mijn eigen cultuur en ruime hulpverleningservaring kan ik hulp bieden bij het oplossen van (multiculturele) relatieproblemen. Als er te lang gewacht wordt, kunnen verstotingen uit de familie of sporadisch soms zelfs zelfmoordpogingen het gevolg zijn.

Mohini Schrevelius

Relatietherapeut, personal coach

Locatie

Molius Relatietherapie Westland biedt je een vertrouwelijk plaats en een spreekkamer in huiselijke sfeer op nog geen 20 minuten van Den Haag.

Tijdens onze therapieën wordt ondersteuning geboden voor beiden partners. Per situatie wordt samen gekeken naar wat helpt om jullie relatie weer te laten groeien. Dit doen onder andere door middel van oefeningen en gesprekken.

Het doel van de therapie is om begrip voor elkaar te creëren en om weer dichter naar elkaar te groeien. Naar elkaar luisteren en begrip tonen staan centraal tijdens de gesprekken.

 

 

Wat vinden cliënten van mij?