Ik ben Mohini

Relatietherapeut Mohini

Mijn naam is Mohini Schrevelius. Als geregistreerd relatietherapeut, counselor en coach vang ik op basis van mijn ervaringen en intuïtie belangrijke signalen op waardoor ik snel tot de kern van het probleem kom.

Sinds 2006 help ik mensen in onstabiele relaties om ( weer ) te verbinden en elkaar lief te hebben.

Mijn specialisatie is het herstellen van relaties waarbij de vanzelfsprekendheid een valkuil is geworden en twijfel bestaat of het nog goed komt. Ik zie hoe mensen, vaak onbewust, uit elkaar zijn gegroeid en hopen dat dit vanzelf weer goed komt.

Dit blijkt een illusie. Het is echt nodig dat mensen elkaars patronen, communicatiestijlen, pijnen en hechtingsbehoeften leren herkennen en ook leren hoe ze hier samen mee om kunnen gaan. Ik sta garant voor een effectieve opbouw van op maat gemaakte trajecten en heb vele mensen succesvol weer met elkaar in verbinding gebracht.

Mensen zullen altijd tot inzichten komen waardoor zij weer verdere stappen kunnen nemen. Dit kan dan echter ook inhouden dat het beter is om uit elkaar te gaan omdat men niet meer kan of wil. Ook dit is dan een uitkomst. Ik zie het hoe dan ook als mijn taak te helpen bij een zo goed mogelijk afloop.

Als relatiedeskundige en personal coach blijf ik voortdurend investeren in mijn professionele ontwikkeling. Hierdoor vergoot ik mijn vakkennis door middel van aanvullende opleidingen, trainingen en leertrajecten.

Vanuit mijn beroepsverenigingen het ABvC en het RBCZ ben ik gehouden aan privacybescherming en garandeer ik absolute discretie en vertrouwelijkheid.

Mijn specialisaties

Relatietherapie
Conflictbemiddeling
Personal coaching
Bedrijfscoaching

Maak kennis met mij

Erkend relatietheapeut en psycholoog

Als professioneel relatietherapeut en Personal coach ondersteun ik jou graag  je problemen op te lossen.

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht

Focus op welzijn

Als relatiecoach is mijn focus jullie welzijn! Samen gaan we op zoek naar praktische handvatten en oplossingen die binnen jullie relatie passen.

Privacy

Privacy

Rustige en vertrouwde omgeving

Mijn spreekkamer staat voor rust en veiligheid en heeft een prettige uitstraling. Hier kan alles gezegd of besproken worden.

Anonimiteit

Anonimiteit

Veilige spreeklocatie

De locatie van mijn kantoor en spreekkamer is ruim en anoniem opgezet. Er is voldoende parkeergelegenheid en de koffie of thee staat klaar.

Ontwarren

Ontwarren

Overzicht bieden

Door overzicht kan er weer ademruimte komen om stappen te zetten in groei, eigen identiteit en weerbaarheid. Zaken worden helder en duidelijk zodat je weet waar je aan toe bent.