Gespreksruimte Molius Westland Poeldijk
Relatietherapeut Poeldijk

Relatietherapeut Mohini

Mijn naam is Mohini Schrevelius. Ik ben geregistreerd relatietherapeut, registercounsellor ABvC, vertrouwenspersoon en coach.  Ik vang op basis van mijn ervaringen en intuïtie belangrijke signalen op waardoor ik snel tot de kern van jullie probleem kom. Sinds 2006 help ik mensen in onstabiele relaties om (weer) te verbinden en elkaar lief te hebben.

Mijn specialisatie is het herstellen van relaties waarbij de vanzelfsprekendheid een valkuil is geworden en twijfel bestaat of het nog goed komt. Ik zie hoe mensen, vaak onbewust, uit elkaar zijn gegroeid en hopen dat dit vanzelf weer goed komt.

Dit blijkt een illusie. Het is echt nodig dat mensen elkaars patronen, communicatiestijlen, pijnen en hechtingsbehoeften leren herkennen en ook leren hoe ze hier samen mee om kunnen gaan. Ik sta garant voor een effectieve opbouw van op maat gemaakte trajecten en heb vele mensen succesvol weer met elkaar in verbinding gebracht.

Mijn cliënten zullen altijd tot inzichten komen waardoor zij weer verdere stappen kunnen nemen. Één van die stappen kan ook zijn dat het beter is om uit elkaar te gaan. Ook dit is een uitkomst. Ik zie het desondanks ook als mijn taak te helpen bij een zo goed mogelijk afloop.

Als relatiedeskundige, relatietherapeut en personal coach blijf ik voortdurend investeren in mijn professionele ontwikkeling. Door middel van aanvullende opleidingen, trainingen en leertrajecten vergroot ik mijn vakkennis.

Vanuit mijn beroepsverenigingen het ABvC en het RBCZ dien ik mij te houden aan privacybescherming en garandeer ik absolute discretie en vertrouwelijkheid.

Relatietherapeut Poeldijk
Relatietherapeute-Mohini-Schrevelius

Wie ben ik?

Als professioneel relatietherapeut en Personal coach ondersteun ik jou graag je problemen op te lossen.

Mohini Schrevelius

Relatietherapeut, Molius Westland

Mijn specialisaties

Molius Westland vertrouwensdiensten

Vertrouwenspersoon

Relatieproblemen oplossen

Relatietherapie

Personal coaching voor partners

Personal coaching

Hulp bij uit elkaar gaan

Bewust uit elkaar

Wat kun je verwachten bij Molius?

Relatietherapeut met persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht

Als relatiecoach is mijn focus jullie welzijn! Samen gaan we op zoek naar praktische handvatten en oplossingen die binnen jullie relatie passen.

Veilig en anonieme locatie voor relatietherapie

Privacy

Mijn spreekkamer staat voor rust en veiligheid en heeft een prettige uitstraling. Hier kan alles gezegd of besproken worden.

Ongelukkig bij relatieproblemen

Anonimiteit

De locatie van mijn kantoor en spreekkamer is ruim en anoniem opgezet. Er is gratis parkeergelegenheid en de koffie of thee staat klaar.

Overzicht krijgen bij Molius

Overzicht bieden

Door overzicht kan er weer ademruimte komen om stappen te zetten in groei, eigen identiteit en weerbaarheid. Zaken worden helder en duidelijk zodat je weet waar je aan toe bent en waar je heen wilt.

Mijn opleidingen

Academy Coaching Counseling

Opleiding tot Counselor

2003-2007 Academy Coaching en Counseling

Open Universiteit Den Haag

Bachelor Psychology

2009-2013 Open Universiteit

CIVAS Opleidingen

Mindfulness Based Cognitive Therapy

2011-2012 CIVAS Opleidingen

Online relatietherapie

Psychsociale Basiskennis PSBK

2017-2017 Stichting Hoger Onderwijs Nederland

CIVAS Opleidingen

Leiderschap coach

2020-2021 CIVAS Opleidingen

Opleidingsinstituut Laudius

Vertrouwens persoon

2023-2023 Opleidingsinstituut Laudius