Relatietherapie vergoeding zorgverzekering
Relatietherapie vergoeding zorgverzekering

Vergoedingen zorgverzekering; relatietherapie & huwelijkstherapie

Kosten vergoeding relatietherapie

Zorgverzekering

Indien er problemen ontstaan in je huwelijk of in je relatie kan het Molius Relatietherapie Plan uitkomst bieden. Samen met de relatietherapeut Mohini bespreken jullie waar jullie als paar tegenaan lopen en vervolgens gaan jullie gezamenlijk op zoek naar een oplossing. Wil je graag weten of jouw zorgverzekering relatietherapie vergoedingen biedt?

Vergoeding relatietherapie door uw zorgverzekering

Relatietherapie wordt gedeeltelijk vergoed wanneer je een aanvullende verzekering met alternatieve hulp in je pakket hebt. Controleer of je een vergoeding voor relatietherapie krijgt van jouw zorgverzekeraar of kijk in de polisvoorwaarden. Voor alternatieve geneeswijzen is geen doorverwijzing van je huisarts nodig.

Voor meer informatie over vergoedingen van je zorgverzekeraar voor relatietherapie, download hier het overzicht vergoedingen zorgverzekeraars 2019 of kijk op zorgwijzer.nl

Wat krijg ik vergoed bij relatietherapie

Heb je recht op relatietherapie vergoeding van de zorgverzekering, dan is het meestal zo dat je een deel van de kosten zelf moet betalen. De meeste verzekeraars vergoeden namelijk niet de volle 100% van de kosten. Controleer online wat je eigen bijdrage is bij je zorgverzekeraar of kijk in je polisvoorwaarden. Wij kunnen je ook van dienst zijn met vragen. Mail je vraag naar kantoor@molius.nl

Klik verder voor een overzicht van de te maken relatietherapie kosten. Alle trajecten zijn dynamisch, uitgebalanceerd en persoonlijk. Onze relatietherapie is kort en intensief en heeft vele mensen (samen) weer verder geholpen. Dit is natuurlijk het belangrijkste voor jou. Welk bedrag je uiteindelijk van je zorgverzekeraar vergoed krijgt, is van secundair belang.

Wat is counseling?

Nu je weet of je relatietherapie vergoedingen krijgt, kun je de stap nemen om in therapie te gaan. Relatietherapie en personal coaching op basis van counseling is een effectieve vorm van hulpverlening waarbij er laagdrempelig en begeleid gesprekken worden gevoerd. Het doel van counseling is het snel herstellen en weer in evenwicht krijgen van de problematiek met behulp van praktische handvatten.

Relatietherapie vergoed door Menzis?
Relatietherapie vergoed door OHRA?
Relatietherapie vergoed door ONVZ?
Relatietherapie vergoed door VGZ?
Relatietherapie vergoed door FBTO?

Wat is counseling?

Mijn praktijk:

Overzicht vergoedingen:

Mohini Schrevelius

Relatietherapeut/Counselor
Personal Coach
Zorgverlenercode(AGB) 90037326
Praktijkcode(AGB) 90015951

Beroepsverenigingen
ABvC 116542
RBCZ/TCZ 180045R

 

Uitvoerige reviews over de ervaringen van cliënten bij Molius Westland