Relatietherapie vergoeding zorgverzekering
Relatietherapie vergoeding zorgverzekering

Vergoedingen zorgverzekering; relatietherapie & huwelijkstherapie

Kosten vergoeding relatietherapie

Zorgverzekering

Relatietherapie of Personal Coaching wordt alleen (deels) vergoed wanneer je gekozen hebt voor een aanvullende verzekering met alternatieve hulp. Voor meer informatie over vergoedingen van je zorgverzekeraar voor relatietherapie, download het overzicht vergoedingen 2020 van de zorgverzekeraars of kijk op zorgwijzer.nl

Controleer of je in aanmerking komt voor een vergoeding voor relatietherapie bij jouw zorgverzekeraar. Kijk ook in je polisvoorwaarden of bel je zorgverzekeraar. Voor alternatieve geneeswijzen is geen doorverwijzing van je huisarts nodig. Molius is aangesloten bij de beroepsvereniging ABvC en koepelorganisatie RBCZ.

Jullie maken zelfs beiden aanspraak op vergoeding mits jullie beiden aanvullend verzekerd zijn bij de juiste zorgverzekeraar. Indien je nog vragen hebt, mail dan naar kantoor@molius.nl

Wat krijg ik vergoed bij relatietherapie

Indien er problemen ontstaan in je huwelijk of in je relatie kan het Molius Relatietherapie Plan uitkomst bieden. Samen met de relatietherapeut Mohini bespreken jullie waar jullie als paar tegenaan lopen en vervolgens gaan jullie gezamenlijk op zoek naar een oplossing. Met behulp van counseling op basis van psychosociale therapie maken we samen een plan voor het herstel van de relatie.

Wat is counseling?

Nu je weet of je relatietherapie vergoedingen krijgt, kun je de stap nemen om in therapie te gaan. Relatietherapie en personal coaching op basis van counseling is een effectieve vorm van hulpverlening waarbij er laagdrempelig en begeleid gesprekken worden gevoerd. Het doel van counseling is het snel herstellen en weer in evenwicht krijgen van de problematiek met behulp van praktische handvatten.

Klik verder voor een overzicht van de te maken relatietherapie kosten. Alle trajecten zijn dynamisch, uitgebalanceerd en persoonlijk. Onze relatietherapie is kort en intensief en heeft vele mensen (samen) weer verder geholpen. Dit is natuurlijk het belangrijkste voor jou. Welk bedrag je uiteindelijk van je zorgverzekeraar vergoed krijgt, is van secundair belang.

Wat is counseling?

Mijn praktijk:

Overzicht vergoedingen:

Mohini Schrevelius

Relatietherapeut/Counselor
Personal Coach
Zorgverlenercode(AGB) 90037326
Praktijkcode(AGB) 90015951

Beroepsverenigingen
ABvC 116542
RBCZ/TCZ 180045R

 

Uitvoerige reviews over de ervaringen van cliënten bij Molius Westland