Relatietherapie vergoeding zorgverzekering
Relatietherapie vergoeding zorgverzekering

Kosten vergoeding relatietherapie

Zorgverzekering

Vergoeding kosten relatietherapie door je zorgverzekering

Indien er echt problemen ontstaan in je huwelijk of in je relatie kan het Molius Relatietherapie Plan uitkomst bieden. Samen met de relatietherapeut Mohini bespreek je waar jullie als paar tegenaan lopen en vervolgens gaan jullie gezamenlijk op zoek naar een oplossing. Een belangrijke vraag voor jou is:

Wordt relatietherapie vergoed door je zorgverzekering?

Relatietherapie wordt alleen gedeeltelijk vergoed wanneer je een aanvullende verzekering hebt met alternatieve hulp in je pakket. Controleer of je in aanmerking komt voor een vergoeding bij je zorgverzekeraar of kijk in je polisvoorwaarden. Voor alternatieve geneeswijzen is er geen doorverwijzing van je huisarts nodig.

Voor meer informatie of je zorgverzekeraar wel of niet vergoedingen biedt voor relatietherapie, download hier het overzicht vergoedingen zorgverzekeraars 2019 of kijk op zorgwijzer.nl

Relatietherapie vergoed door FBTO?

Heb je recht op een vergoeding uit je zorgverzekering, dan komt het vaak voor dat je een deel van de kosten zelf moet betalen. De meeste verzekeraars vergoeden namelijk niet de volle 100% van de kosten. Controleer online wat je eigen bijdrage is bij je zorgverzekeraar of kijk in jouw polisvoorwaarden. Wij kunnen je ook van dienst zijn met vragen. Mail jouw vraag naar kantoor@molius.nl

Klik hier verder voor onze prijzen en voorwaarden. Alle trajecten zijn dynamisch en uitgebalanceerd. Onze relatietherapie is kort en intensief en heeft vele mensen (samen) weer verder geholpen. Dit is natuurlijk het belangrijkste voor jou. Welk bedrag je uiteindelijk van je zorgverzekeraar terugkrijgt, is van secundair belang.

Wat is counseling?

Relatietherapie en personal coaching door middel van counseling is een effectieve vorm van hulpverlening waarbij er laagdrempelig en begeleid gesprekken worden gevoerd. Het doel van counseling is het snel herstellen en weer in evenwicht krijgen van de problematiek met behulp van praktische handvatten.

Relatietherapie vergoed door Menzis?
Relatietherapie vergoed door OHRA?
Relatietherapie vergoed door ONVZ?
Relatietherapie vergoed door VGZ?
Relatietherapie vergoed door FBTO?

Wat is counseling?

Mijn praktijk:

Overzicht vergoedingen:

Mohini Schrevelius

Relatietherapeut/Counselor
Personal Coach
Zorgverlenercode(AGB) 90037326
Praktijkcode(AGB) 90015951

Beroepsverenigingen
ABvC 116542
RBCZ/TCZ 180045R

 

Uitvoerige reviews over de ervaringen van cliënten bij Molius Westland