Relatietherapie delft in het Westland

Relatietherapie

Delft

Relatietherapie Delft

Uit elkaar of toch samen je relatie redden? Relatietherapie kan jullie weer dichterbij elkaar brengen. Relatietherapie Delft bij Molius Relatietherapie Westland is hierbij een goede oplossing.

Relatietherapie kan om verschillende redenen ingezet worden. Er kan bijvoorbeeld een ander in het spel zijn, maar er kunnen zich ook individuele problemen voor doen waardoor er onbegrip is ontstaan. De therapie is heel persoonlijk. Er wordt per situatie gekeken naar wat helpend is om jullie relatie weer te laten bloeien.

Je had natuurlijk nooit gedacht dat dit jullie zou overkomen. De relatie is niet meer zoals het is geweest. Jullie hebben samen een fantastische tijd gehad en zitten nu in een dip waar jullie moeilijk uit kunnen komen.
Dan staan jullie voor een moeilijke beslissing. Gaan we uit elkaar of gaan we alles op alles zetten om onze relatie te redden? Een derde partij inschakelen die jullie problemen neutraal bekijkt is dan ook een aanrader. Een erkende relatietherapeut in je omgeving zou een oplossing kunnen bieden. Een relatietherapeut dient niet als scheidsrechter. Er wordt ondersteuning geboden voor beide partners en er wordt ook echt naar elkaar geluisterd.

Mijn specialisaties

Relatietherapie
Personal coaching
Bedrijfscoaching
Conflictbemiddeling
 

Geïnspireerd! (klik verder)

“Nu achteraf zijn we zo dankbaar dat we hier terecht zijn gekomen. Mohini is een enthousiaste vrouw met een mooie, open uitstraling maar direct en neemt geen blad voor haar mond. Wij vonden het heel plezierig coaching van haar te krijgen en ze heeft ons op vele punten geïnspireerd | Clienten E en R

Bevrijd

De therapie heeft ons achteraf bevrijd van onze “gevangenschap” in ons huwelijk. De kennis die we in de sessies hebben opgedaan kunnen we beiden inzetten in onze nieuwe relaties. Ondanks dat we kwamen we voor relatietherapie, zijn we beiden erg goed geholpen op onze nieuwe wegen | Clienten S en R

Juiste snaar

“In het verleden hebben wij al veel therapie gevolgd bij maatschappelijke hulpverleners en bij psychologen, maar Mohini heeft de kwaliteit om ver boven dit niveau uit te stijgen. Goede feedback, luisterend oor, respectvol en vooral op simpele wijze de juiste snaar weten te raken” | Cliënt R, Rotterdam

Enorme kennis

“Mohini heeft ons op een praktische wijze geleerd weer op elkaar te focussen en elkaar opnieuw weer lief te hebben. Wij hebben Mohini leren kennen als een zeer warme persoonlijkheid met een enorme kennis op haar vakgebied. Altijd rustig, kalm, respectvol en in balans” | Clienten J en R 

Stapje verder

“Zij is in staat om op een kritische wijze met zeer veel respect het verschil te maken voor degene met wie zij werkt. Ik denk nog wel eens terug aan die leerzame momenten. Ze daagt je uit, is confronterend en is altijd op zoek naar een mogelijkheid om jou toch weer een stapje verder te krijgen” | Cliënt A en F 

Relatietherapie Delft

in het Westland

Relatietherapie Delft in het Westland

Relatietherapie is voor velen een grote stap en is begrijpelijk dat je dit graag voor jezelf wilt houden. Molius Relatietherapie Westland biedt een anonieme locatie en een spreekkamer in huiselijke sfeer  op nog geen 15 minuten van Delft. Op onze locatie, centraal gelegen nabij Bloemenveiling FloraHolland, loop je hoogstwaarschijnlijk geen kans bekenden tegen te komen.

Het heel moedig om in relatietherapie te gaan. Tijdens de therapie zullen beide partners zich kwetsbaar gaan opstellen. Het gaat niet om wie er gelijk heeft. Het gaat om het herkennen, erkennen en veranderen van jullie patronen.
Een relatietherapeut is een toegevoegde waarde. Je gaat op een andere manier dan je gewend bent de problemen aanpakken. Je gaat in gesprek, krijgt oefeningen, opdrachten en suggesties. Dit alles met als doel weer dichterbij elkaar komen. En je relatie weer betekenis te geven.

Molius Relatietherapie Westland is centraal gelegen voor:

Lees meer over het Relatietherapie Plan!

Relatietherapeut Mohini zal er alles aan doen om jullie mogelijkheden in kaart te brengen en zal jullie met daad en raad bijstaan in jullie ontwikkelingen.

Haar zelf ontwikkelde Relatietherapie Plan heeft al vele successen geboekt binnen vele gestrande relaties.

Het is wel goed om te weten dat relatietherapie geen wondermiddel is en de voorwaarde voor succes is dat jullie er allebei voor willen gaan.

Uitvoerige reviews over de ervaringen van cliënten bij Molius Westland