Relatietherapie Delft

Relatietherapie delft

Problemen met je relatie?

Scheiden of blijven? Gaan we uit elkaar of proberen we onze relatie te redden? Het is aan te raden een erkend relatietherapeut in te schakelen. Molius Relatietherapie Westland  biedt relatietherapie Delft een effectieve oplossing.

Relatietherapie kan wegens verschillende oorzaken ingezet worden; er kan bijvoorbeeld een ander in het spel zijn, maar er kunnen zich ook individuele problemen voordoen waardoor er onbegrip is ontstaan. De therapie is heel persoonlijk. Er wordt per situatie gekeken naar wat helpend is om jullie relatie weer te laten bloeien.

Relatietherapeut Mohini zal er alles aan doen om jullie mogelijkheden in kaart te brengen en zal jullie met daad en raad bijstaan in jullie ontwikkelingen.

Haar zelf ontwikkelde Relatietherapie Plan heeft al vele successen geboekt binnen vele gestrande relaties.

Het is wel goed om te weten dat relatietherapie geen wondermiddel is en de voorwaarde voor succes is dat jullie er allebei voor willen gaan.

Mohini Schrevelius

Relatietherapeut, personal coach

Relatietherapie Delft in het Westland

Molius Relatietherapie Westland biedt je een vertrouwelijk plaats en een spreekkamer in huiselijke sfeer op nog geen 20 minuten van Delft.

Tijdens onze therapieën wordt ondersteuning geboden voor beiden partners. Per situatie wordt samen gekeken naar wat helpt om jullie relatie weer te laten groeien. Dit doen onder andere door middel van oefeningen en gesprekken.

Het doel van de therapie is om begrip voor elkaar te creëren en om weer dichter naar elkaar te groeien. Naar elkaar luisteren en begrip tonen staan centraal tijdens de gesprekken.

 

 

Wat vinden cliënten van mij?