Relatietherapie Delft

Ben je op zoek naar de juiste relatietherapeut in Delft of omstreken? Molius is gespecialiseerd in relatietherapie. Maak kennis met Mohini, dé relatietherapeut in Delft. Samen komen we tot oplossingen.

Bel mij terug

8 + 15 =

Relatieproblemen oplossen in Delft?

 

Je had nooit gedacht dat het jou zou overkomen. Toen jullie bij elkaar kwamen, was alles zo fijn. Alles klopte en jullie zagen een romantische toekomst voor jullie beiden. Geen van beiden dachten jullie dat er problemen op zouden duiken en dat de relatie haarscheuren zou oplopen.

Op een moment is het dan uit elkaar gaan of samen je relatie redden. Het is geen kleinigheid om in relatietherapie te gaan en veel mensen willen dit dan ook graag voor zichzelf houden. Molius biedt jou hulp op een anonieme locatie met een spreekkamer in huiselijke sfeer op nog geen 10 minuten van Delft af.

Op onze locatie, centraal gelegen bij De Westlandse Poort (randje Den Haag) loop je hoogstwaarschijnlijk geen kans bekenden tegen het lijf te lopen.

Relatietherapeut Delft Mohini zal er alles aan doen om jullie mogelijkheden in kaart te brengen en zal jullie met daad en raad bijstaan in jullie ontwikkelingen.

Relatietherapeut Delft

Molius Relatietherapie Delft biedt jou een vertrouwelijk plek en een spreekkamer in huiselijke sfeer (zie foto’s) op nog geen 15 minuten van Delft. 

Tijdens mijn therapieën in Dellft wordt ondersteuning geboden voor beide partners. Per situatie wordt samen gekeken naar wat helpt om jullie relatie weer te laten groeien. Dit doen we onder andere door middel van oefeningen en gesprekken.

Het doel van de therapie is om begrip voor elkaar te creëren en om weer dichter naar elkaar te groeien. Leren begrip voor elkaar te krijgen en naar elkaar luisteren staan centraal tijdens de gesprekken. Relatietherapeut Delft Mohini staat voor jou klaar. Mohini heeft in totaal al meer dan 400 succesvolle relatietherapietrajecten afgerond.

relatietherapeut den haag ruimte
relatietherapeut den haag kantoor

Wat vinden cliënten van Molius?

Wat vinden cliënten van Molius?

Adresgegevens

Relatietherapeut Delft

Relatietherapie en counseling in Poeldijk
Mijn bezoekadres

Molius Westland
Counseling & Relatietherapie
Westlandse Poort
ABC Westland 131
2685 DC Poeldijk
T : 06 20418019
E: mohini@molius.nl

Bereikbaarheid
Uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer (Bus 456, uitstappen Paul Captijnlaan). Praktijk is volledig toegankelijk voor minder validen.

Mijn praktijk is gevestigd op bovenstaand adres waar op het parkeerterrein kan worden geparkeerd.

Looproute in het gebouw
Ga het gebouw binnen. Kies op het toetsenbord naast de ingang nr 131 en druk vervolgens op de toets met het de bel. De deur wordt daarna geopend.

Mijn praktijk is op de derde etage. Dit is met de lift te bereiken. Vanuit de lift, ga rechts de deur door, en daarna links. Aan het einde van de gang zie je een bord met Molius. Hier zal ik jullie opvangen.

Mijn openingstijden

Uitsluitend op afspraak.
Ma – Vrij 09:00 – 20:00

Afspraken ’s avonds en in het weekend in overleg. Spoedafspraken telefonisch

Afspraak annuleren?

Afzegging
Afzegging van een afspraak dient binnen 24 uur voor aanvang te worden gemeld aangezien er tijd voor jou wordt gereserveerd.

Afspraken welke niet of te laat worden geannuleerd, zullen in rekening worden gebracht tegen het geldende uurtarief. Deze tarieven kun je hier terugvinden.

Betaling
Facturen dienen voor de vervaldatum te zijn voldaan. Voor verdere bijzonderheden zie onze algemene voorwaarden

Mijn beroepsverenigingen

Aangesloten bij:

RBCZ/TCZ nr 180045R
ABvC nr 116542
AGB geregistreerd sinds 2003

Klachten
Molius Westland is ingeschreven bij de Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg (SCAG) voor klachten en geschillen onder nummer 14657.

U kunt desbetreffende folder downloaden onder SCAG-folder download

Administratie

Informatie
Voor financiële kwesties of vragen over vergoedingen bij  zorgverzekeraars mail naar kantoor@molius.nl 

Bedrijfsgegevens
Molius & Schrevelius Management VOF
Uilehorst 71
2675WR Honselersdijk
T:  0620 418019
M: mohini@molius.nl
M: kantoor@molius.nl (administratie)

KvK: 27257196 Regio Haaglanden

Bankgegevens
Rabobank Midden-Westland
NL28RABO0368198456  t.n.v.  Molius & Schrevelius Management VOF

Wil je betalen in termijnen?

Om gespreid betalen mogelijk te maken heeft Molius Westland een samenwerkingsverband met In3. Tegen betaling van alleen de afsluitkosten kun je renteloos de kosten voor relatietherapie of Personal Coaching spreiden over 3 salarisrondes.

Het eerste gedeelte wordt bij aanvang betaald en de resterende twee termijnen maandelijks daarna. Je wordt bij deze service niet geregistreerd bij het BKR. Kijk voor meer informatie op www.payin3.nl

Wilt u gespreid betalen, geef dit bij uw aanvraag aan.

Niet gevonden wat je zoekt? Kijk ook bij de meest gestelde vragen

Contact relatietherapeut in Delft

Snel jouw relatieproblemen oplossen met een relatietherapeut in Delft? Neem nu contact op via het contactformulier.

Contact mij

6 + 15 =

Tarieven relatietherapie

Vraag je je af wat relatietherapie kost? We hebben de kosten voor jou op een rijtje gezet. Bekijk het overzicht op de tarievenpagina.

Wist je dat?

De kosten voor relatietherapie veelal worden vergoed door jouw zorgverzekering? 

Molius Relatietherapie is centraal gelegen in het Westland voor therapie in Zoetermeer, Den haag, Maassluis, Vlaardingen en Rotterdam.