Cliënten geven een cijfer op basis van hun ervaringen met Molius Westland
Reviews van cliënten van Molius Relatietherapie Westland

Ervaringen Relatietherapie

Ervaringen

Relatietherapie

Uit elkaar gegroeid

Personal Coaching om onzekerheid te overwinnenWij zijn hier verwachtingsloos ingestapt en het heeft ons zeer verrast wat de relatietherapie ons uiteindelijk heeft gebracht, in positieve zin! We hebben niets gemist tijdens onze sessies. Wij hadden geen ervaringen met relatietherapie en kregen echt het gevoel dat er “alle tijd” voor ons werd genomen.

Het had voor ons de juiste balans en genoeg theoriestof om samen in de praktijk uit te voeren. Het traject heeft ons geleerd om elkaar meer ruimte te geven zonder elkaar daarin kwijt te raken. Het heeft ons juist dichter bij elkaar gebracht. Het heeft ons meer begrip gegeven over elkaars reactie of handelen in verschillende situaties.

Wij geven het een dikke 8!! Ik (M) heb heel veel aan deze periode gehad. Ik neem deze ervaring voor de rest van mijn leven mee. Het heeft mij op een andere manier naar mezelf laten kijken, en hoe dit op mijn man overkomt. Ik kan mijzelf beter herstellen en voor mijn man vaker begrip tonen… soms kan ik dat ook niet, gelukkig kan hij mij hierin dan weer aanvullen (en soms ook niet). Ik ben gewoon zoveel meer bewust!!

(P) Ik wil alleen zeggen dat ik het een verrijking vind van wie ik ben en word. Voor mezelf heb ik het idee dat mijn persoonlijke ontwikkeling een enorme boost heeft gehad.

Clienten M en P : Molius Relatietherapie Plan

Eilandgedrag

Uit elkaar gedreven wordenHartstikke bedankt voor de mooie, spannende, confronterende, verdrietige, zware, verhelderende, luchtgevende en constructieve coaching van de afgelopen weken. Ik ben blij dat het klaar is , want het was erg heftig. Het heeft zoveel moois gebracht, de stemming in huis is nu vrolijk, positief en constructief.

Ik kan mijn vrouw nu weer aankijken zonder direct het gevoel te krijgen dat ik haar daarmee een vervelend gevoel geef, bijvoorbeeld omdat ze dacht dat ik haar aan het screenen was. Ik kan weer glimlachen naar haar, durf haar weer vast te pakken, te knuffelen. En het mooiste is: ik durf een gesprek aan te gaan en merk dat er sinds hele lange tijd weer echte interactie is. Door al dit moois, is er ook eindelijk weer intimiteit tussen ons.

Ik heb geleerd in de afgelopen weken dat als ik meer ga praten vanuit mijn gevoel en mijn behoefte naar haar, dat ik daar veel voor terugkrijg zoals connectie, openheid, liefde, emotie. Als ik in plaats daarvan blijf praten in feiten, gelijk en ratio, zal ik vooral strijd tegenkomen. Ik heb geleerd dat mijn vrouw en ik de afgelopen jaren eilandgedrag vertoonden en nooit meer naar elkaar zijn terug geroeid.

Vanaf nu kunnen we weer naar elkaar terug roeien, zodat de connectie weer snel hersteld wordt. In plaats van mijn patroon om boosheid te uiten of zelfs op te kroppen, weet ik nu dat ik vaker mijn behoeftes en wensen moet uiten. Dan blijft de connectie bestaan en treedt de verwijdering niet op.

Als ik aandacht wil van mijn vrouw, kan ik vragen “heb je even voor mij?” Ik kijk er naar uit om een paar weekendjes weg met haar te plannen! Deze week heb ik gemerkt dat er gigantische vooruitgang is tussen haar en mij, want het blijkt ineens mogelijk om samen te sparren over haar bedrijf. Dat was altijd een heel gevoelig onderwerp, omdat het me nooit lukte om me zo uit te drukken dat ze zich niet aangevallen voelde. Deze week blijkt de wereld er anders uit te zien.

Ze luistert, neemt dingen van me aan , en past ze zelfs toe! Wat een verademing. De weg hiernaartoe hebben zij en ik samen afgelegd. De gids op die weg was jij, en daar ben ik je ongelooflijk dankbaar voor.

Clienten E en F : Molius Relatietherapie Plan

Allebei doodongelukkig

Doodongelukkig bij relatieproblemenWe kwamen bij Mohini nadat we eigenlijk al besloten hadden uit elkaar te gaan. We woonden niet meer samen en hadden een tijd vol spanning en onbegrip achter de rug. We waren allebei doodongelukkig!

Na 8 sessies zitten we weer op één lijn, wonen we weer een aantal dagen per week samen en kunnen we over problemen praten. We begrijpen beiden wat er in de ander omgaat en hebben respect voor elkaars gedachten en gevoelens. We hebben hoop op een goede toekomst samen.
Wij hadden beiden nooit gedacht dat we goed uit deze situatie zouden komen. Zonder de therapie waren we naar alle waarschijnlijkheid definitief gescheiden.
Daarvoor bedanken wij Mohini ten zeerste. Het was niet gemakkelijk maar met het gewenste resultaat!
Clienten M en S : Molius Relatietherapie Plan

Onzeker in relatie

Counseling met een personal coach om onzekerheid te overwinnenWe begrepen elkaar lang niet meer goed. Onzekerheid en ons verleden dreven ons uit elkaar. Na een aantal gesprekken met relatietherapeut Mohini heeft zij ons weer de juiste richting gegeven en bepaalde handvaten meegegeven. Deze passen we nog dagelijks toe en met succes!

In het verleden hebben wij al veel therapie gevolgd met maatschappelijk werk en psychologen, maar Mohini heeft de kwaliteit om ver boven dit niveau uit te stijgen. Goede feedback, luisterend oor, respectvol en vooral op simpele wijze de juiste snaar weten te raken.

Een echte aanrader!

Clienten E en R : Molius Relatietherapie Plan

Leven als broer en zus

Huwelijkstherapie bij een broer en zus relatieWij kwamen bij Molius Relatietherapie Westland via een kennis. Mijn vrouw en ik leefden al 2 jaar als broer en zus. Ondanks het feit dat we het goed met elkaar konden vinden, verlangden we allebei naar een leven als echtpaar. Mohini heeft ons op een praktische wijze geleerd op elkaar te focussen en elkaar opnieuw weer lief te hebben.

Wij hebben Mohini leren kennen als een zeer warme persoonlijkheid met een enorme kennis op haar vakgebied. Altijd rustig, kalm, in balans maar ook direct en confronterend. Precies wat wij nodig hadden!

Clienten J en R : Molius Relatietherapie Plan

Perfectionisme

Perfectionisme werkt vaak niet in een relatieGefrustreerd en opgefokt begon ik een persoonlijk traject bij Molius Relatietherapie Westland. Ik had een kort lontje en was voor mezelf en mijn omgeving geen leuk mens. In mijn persoonlijke traject werd duidelijk dat door mijn perfectionisme ik zeer hoge eisen stelde aan mij zelf. Ik werd mij ervan bewust dat dit ook doorwerkte in mijn relatie en mijn werk.

Mijn partner en ik leefden een druk eigen leven en waren van elkaar vervreemd. Wij zijn na mijn Personal Coaching traject later in relatietherapie gegaan bij Mohini. Wij hebben bewondering voor haar scherpe opmerkingsvermogen en haar doorzettingsvermogen om het beste uit mensen naar boven te halen.

Zij is in staat om op een kritische wijze met zeer veel respect het verschil te maken voor degene met wie zij werkt. Ik denk nog wel eens terug aan die leerzame momenten. Ze daagt je uit, is confronterend en altijd op zoek naar een mogelijkheid om jou weer een stapje verder te krijgen.

Clienten A en F : Molius Relatietherapie Plan

Bang elkaar te kwetsen

Angst om elkaar te kwetsen in een relatieMijn man en ik waren bang elkaar te kwetsen waardoor er in de loop van de tijd veel kleine irritaties zijn ontstaan. Er kwamen verwijten over en weer en dit werden grote ruzies. Bij Mohini hebben we geleerd om vanuit onszelf te spreken en niet vanuit de ander. Ons gedrag bleek voort te komen uit ons ouderlijk verleden.

Met de familieopstelling zijn er veel onbewuste zaken aan het licht gekomen waar Mohini een goed advies in heeft gegeven. Ook weten we nu hoe we vanuit het moment elkaar kunnen benaderen en niet op te kroppen.

We hoeven niet eerst boos te worden. Op respectvolle manier kunnen we aan elkaar vertellen wat ons dwars zit en samen een oplossing vinden hoe ermee om te gaan. Er is meer betrokkenheid ontstaan waardoor we weer eenheid voelen.

Clienten C en M : Molius Relatietherapie Plan

Vreemden voor elkaar

Tot elkaar komen met Personal Coaching voor partnersIk dacht dat ik mijn vrouw niet meer aantrekkelijk vond en merkte dat ik me steeds meer ging bezig houden in mijn omgeving om aandacht te krijgen. Ik begon andere vrouwen interessant te vinden maar voelde mij tegelijkertijd erg eenzaam. Ik wilde dit natuurlijk niet waarna we samen in relatietherapie zijn gegaan bij Molius.

Hier kwamen we er achter dat ik me t.o.v. mijn vrouw nutteloos voelde. Zij heeft een hoge functie en ik voelde me daardoor niet goed genoeg voor haar en ging mijzelf afhankelijk gedragen.

Zij nam veel beslissingen en ik trok me steeds meer terug. In ons eigen relatietherapie plan leerde Mohini  ons in welke rollen we waren vast gelopen en hoe we dit weer konden ombuigen. Na het traject heb ik nu weer mijn eigen verantwoordelijkheid genomen en mijn vrouw heeft leren loslaten. We hebben elkaar weer op een liefdevolle manier opnieuw ontdekt! 

Clienten M en T : Molius Relatietherapie Plan

Het voelt goed!

Samen smilen na de juiste huwelijkstherapieDeze sessies hebben ons letterlijk en figuurlijk door de feestdagen heen gesleept het nieuwe jaar in. Vol vertrouwen staan we nu aan het begin van een nieuw jaar en aan een nieuw begin van onze relatie. Het voelt goed. Heel goed!

Clienten S en F : Molius Relatietherapie Plan

Kort, helder en doeltreffend

Korte, heldere en doeltreffende relatietherapieMohini heeft een heldere en goed doorziende blik op de zaken en gaat in een rechte lijn op het probleem af. Kort, helder en doeltreffend! Het traject heeft zeker aan onze verwachtingen voldaan. Wij hebben geen informatie gemist en de duur van het traject is precies goed vanwege de intensiteit en de verdeling theorie – praktijk.

Persoonlijk ben ik meer van de praktijk, maar zonder theorie geen kennis om in praktijk te brengen. Mohini, je weet precies je vinger op de zere plek te leggen en gaat direct met het probleem aan de slag zonder randzaken. Wij raden dit relatietherapie traject zeker aan en ik geef het een dikke 10!

Clienten H en N : Molius Relatietherapie Plan

Onsympathieke keuzes

Bij relatiehulp moet je keuzes en een richting kiezenHet relatietherapie traject is flexibel. Alles wat aan de orde komt, kon er in meegenomen worden. Mohini neemt ruim de tijd en wisselt af met leuke, inzichtgevende, praktische opdrachten. Deze relatiehulp heeft het pad dat we samen zijn ingeslagen verstevigd. Ik voel meer (zelf)vertrouwen in wat we doen en in de keuzes die we maken.

Het heeft mij in laten zien meer vanuit mijn eigen belang te mogen handelen en soms ogenschijnlijk ‘onsympathieke’ keuzes te mogen maken. het heeft ons echt wat gebracht.

Clienten A en V : Molius Relatietherapie Plan

Net een huiskamer

Ik wist het even niet meer toen ik binnenkwam. Ik dacht dat onze relatie geen toekomst meer had. Ik hoopte weer toekomst voor ons samen te zien en dat is ook gebeurd. In het begin vond ik die 1,5 uur heel snel gaan. Maar ook duurde het soms te lang omdat het af en toe emotioneel erg zwaar was.

Mohini voelt goed aan wat wij wilden en kan daar feilloos op in haken. We hebben beiden ervaren dat er alle ruimte was voor wat we zelf in wilden brengen. Fijne click met Mohini als persoon. De opdrachten tijdens de sessies en het meteen bespreken ervan zijn zeer effectief geweest voor ons.

Ik had ook erg de behoefte om thuis verder aan de slag te gaan en je gaf ons opdrachten mee. Ik vond dat erg prettig. Ook heel fijn was dat we in de avond konden afspreken en dat we je altijd konden bereiken. De locatie is ook is ook erg fijn, echt een huiskamer sfeer. Wat ook fijn was om altijd te kunnen appen om iets te overleggen. Dat werkte goed!

Ik zou dit traject aan ieder ander koppel die even vast loopt aanraden of doe het gewoon om het leuk te houden. Dank je wel voor de persoonlijke aandacht en de ruimte die je hebt gebracht in ons huwelijk.

Clienten C en H : Molius Relatietherapie Plan

Schuldgevoel

Schuld oplossen met personal coachingTijdens het Personal Coaching Plan werd mij duidelijk dat de relatie met mezelf de nodige aandacht behoefde. Zodra ik luister naar mijn gevoel en behoeftes en minder kritisch naar mezelf ben, ervaar ik meer liefde voor mezelf. Vanuit die liefde kan ik ook een eventuele partner accepteren zoals hij is en zal ik niet langer doorgaan met nieuwe relaties die niet bij mij passen (ondanks de sterke behoefte aan verbinding).

Mohini heeft mij met behulp van een persoonlijk plan en veel praktijkoefening de juiste richting in geduwd en mij geleerd dat ik mijn verkeerde gedachten kon beïnvloeden. Ik ben hier zeer dankbaar voor. Het is alles waard!

Dit bleek tijdens de personal training een rode draad te zijn in mijn relaties. Ik was na de toegepaste methodes in staat om dit patroon zelf te doorbreken. Ik luister nu beter naar mezelf, ben liever voor mezelf en plan minder afspraken zonder mij hier nog langer schuldig over te voelen. Kortom: ik mag er nu zijn!

Mevrouw V. : Molius Personal Coaching Plan

Ik ga nu voor mezelf

Personal coachin voor mijzelf!Ik was al 10 jaar ontevreden over mijn huwelijk maar had telkens een ander excuus om vooral niet voor mijzelf te kiezen (kinderen klein, kinderen, examen, enz). Ik ben in mijn huwelijk de dingen over mijzelf gaan geloven die mijn man over mij zei! Via een het Personal coaching Plan bij Mohini ben ik achter antwoorden gekomen die mij gebracht hebben waar ik nu ben.

Ik weet nu wel beter! Ik ben zo blij dat ik bij haar terecht gekomen ben en ga nu krachtiger door het leven (iets wat ik al was, maar ergens in het leven ben verloren).

Mohini bedankt voor je rust, je vertrouwen en de aandacht.

Mevrouw Jo : Molius Personal Coaching Plan

Richting in mijn leven

Je leven weer richting geven met Personal CoachingWat ik ervaar bij jou is de rust en vooral ook op de locatie in Honselersdijk. Jouw focus op je “werk” inspireert mij. De directe aanpak van jou tonen al snel mijn struikelblokken aan. Ze worden uitvergroot en wat dan heel duidelijk voor mij wordt, is wat mijn patronen zijn.

De confrontaties die ik krijg door het lesmateriaal en plaatjes die je gebruikt , zoals het meetlint, de boom, het verhaal in derde persoon, het zet mij onbewust, veel bewuster in de richting van mijn doelen, mijn eigen levensstijl. Proficiat!

Mijnheer Rigo : Molius Personal Coaching Plan

Van slachtofferrol naar balans

relatie met jezelf in balans brengenIk was ontevreden met mijn werk en daardoor raakte ik uit balans. Tijdens mijn personal training kreeg ik inzichten in wat ik echt wilde in het leven. In plaats van meegaan in ‘zoals het loopt’, maakte ik weer eigen stappen.

Ook heb ik duidelijk ingezien dat ik vanuit een slachtofferrol niet verder kom, maar keuzes moet maken. Ik heb geleerd stappen te nemen. Risico hoort hierbij. Dat heb ik leren accepteren.

Mevrouw K. : Molius Personal Coaching Plan

Positieve energie

Personal coaching voor positieve energieTijdens de het Personal Coaching Plan heeft Mohini mij op professionele manier d.m.v. regressiecounseling inzichten gegeven. Ik werd me bewust van mijn eigen belemmerende overtuigingen die me weerhielden om verdere stappen in het leven te nemen.

Echter nu, mede dankzij haar inzet, geduld en empathie, zit ik vol positieve energie en gaat het leven lekker. Bedankt!

Mevrouw F. : Molius Personal Coaching Plan

Inspiratie

Personal coaching voor rustIk was rusteloos en kon me niet meer concentreren. Tijdens het Molius Personal Coaching Plan weet Mohini jou met zachte en inspirerende woorden te dwingen naar jezelf te kijken zoals je nooit eerder gedaan hebt.

Zij is de ideale gesprekspartner voor het (her)vinden van je motivatie om de doelen te bereiken die je hebt gesteld. En indien nodig stel je die doelen samen met haar. Ik ervaar Mohini als een confronterende spiegel van inspiratie!

Client E. : Molius Personal Coaching Plan

Positief na scheiding

relatie verbrekenIk was negatief en wist niet met mijn tegenslagen om te gaan. Na mijn scheiding kwam ik in een dal terecht. Mohini heeft mij geleerd  met babystapjes de draad weer op te pakken en andere keuzes te maken. Ik heb mezelf weer herontdekt! Ik kan nu accepteren wat er is gebeurd en zie de toekomst weer positiever.

Client M. : Molius Personal Coaching Plan

Zelfvertrouwen

onzekerheid overwinnenIk werd onzeker over mezelf als er voor mijn gevoel sterke persoonlijkheden in mijn buurt waren. Ik voelde me klein en gedroeg ook als zodanig. Via kennissen ben ik bij Mohini terecht gekomen en voelde me meteen op mijn gemak door haar aanpak.

Middels oefeningen hebben we gewerkt aan mijn zelfvertrouwen en weerbaarheid. Mijn houding zowel op de werkvloer als privé zijn veranderd. Ik voel me sterk en durf achter mijn uitspraken te staan. Ik mag er zijn!

Client U. : Molius Personal Coaching Plan

Grenzen aangeven

Grenzen aangeven in een relatieIk kon niet meer genieten van het leven. Alles voelde zwaar en belast. Via de site ben ik terecht gekomen bij Molius. Samen met Mohini kwamen we er al snel achter dat ik me liet leven door mijn omgeving en ik geen nee durfde te zeggen.

Ik was opgebrand. Via een stappenplan heb ik op een praktische manier geleerd eerst goed voor mezelf te gaan zorgen en dan voor de ander. Ik heb ook geleerd zonder me schuldig te voelen mijn grenzen aan te geven als ik voel dat dingen teveel voor me worden. Ik voel me sinds jaren weer mezelf!

Client M: Molius Personal Coaching Plan

Meer ervaringen relatietherapie

Meer ervaringen

Relatietherapie

Invloed familie

De invloed van familie bij huwelijksproblemenWij waren vooral bezig om het goed te doen voor ons wederzijdse familie. Uiteindelijk mondde dat steeds meer uit in veel oordeel en verwijt naar elkaar toe. Mijn vrouw en ik hadden eigenlijk besloten om uit elkaar te gaan maar kozen er toch voor om een laatste redmiddel in de vorm van relatietherapie in te zetten. Via vrienden hadden we gehoord van de resultaten van Molius Relatietherapie Westland.

Nu achteraf zijn we zo dankbaar dat we hier terecht zijn gekomen. Mohini heeft ons laten ervaren dat we toch veel van elkaar houden maar dat deze gevoelens begraven lagen onder allerlei conflicten die we niet goed hadden uitgesproken. Mohini is een enthousiaste vrouw met een mooie, open uitstraling maar direct en neemt geen blad voor haar mond. Wij vonden het heel plezierig coaching van haar te krijgen en ze heeft ons op vele punten geïnspireerd.

Clienten E en R : Molius Relatietherapie Plan

Doorgaan of stoppen?

Stoppen of doorgaan met je relatieWe zijn bij Mohini binnengekomen met de vraag of wij nog wel genoeg van elkaar houden om door te gaan. Na 2 a 3 sessies bleek al snel dat we juist heel veel van elkaar houden! Wat wij misten was emotionele verbinding zoals Mohini dit noemt. We zijn samen met Mohini bij onszelf op onderzoek gegaan en hebben ontdekt dat we in de kern erkenning zoeken bij elkaar.

Door middel van korte oefeningen van Mohini kwamen we erachter dat het voor ons allebei heel verschillend is en dat er voor beiden een oplossing kwam. Het is een verademing te weten wat het is en hoe wat te doen om  elkaar bereiken. Er is nu gelukkig weer ontspanning en rust in huis. Een hele verbetering!

Clienten A en M : Molius Relatietherapie Plan

Eindstation

Het einde van de relatieproblemenMijn partner en ik gingen goed met elkaar om. Wat er ontbrak was de passie binnen onze relatie waardoor we ons afvroegen of dit ons eindstation was. Samen zijn we bij Mohini op onderzoek gegaan hoe we elkaar weer als geliefden konden liefhebben. Respectvol doch confronterend heeft Mohini ons doen inzien dat we écht voor elkaar moeten kiezen!

Je kunt niet met één been in een ander deel van je leven staan en hopen dat de rest vanzelf gaat. Wij willen en hebben gekozen voor een passioneel leven met elkaar en zullen daar elke keer weer bewust voor kiezen. Bedankt Mohini voor jouw lieve directheid.

Mijn man gaat vreemd

Vreemdgaan en relatietherapieMijn huidige ex-man had een relatie met de buurvrouw, die ook toen mijn beste vriendin was. Omdat hun relatie berust was op lust en niet op  liefde zijn we in relatietherapie gegaan bij Mohini om te kijken of we onze relatie konden redden.

Tijdens het traject kwam boven tafel dat hij meerdere seksuele contacten heeft gehad in het verleden. De sessies waren voor mij erg intensief en soms heftig maar achteraf zeer verhelderend. Ik merkte dat ik niet meer met hem verder wilde.

Achteraf zijn we beiden blij dat we de stap hebben gezet om te gaan scheiden. Ik heb inmiddels een leuke man ontmoet en mijn ex-man een andere vrouw. We kunnen gelukkig door één deur in onze rol als ouders.

De therapie heeft ons achteraf bevrijd van onze “gevangenschap” in ons huwelijk. De kennis die we in de sessies hebben opgedaan kunnen we beiden inzetten in onze nieuwe relaties. Ondanks dat we kwamen we voor relatietherapie, zijn we beiden erg goed geholpen op onze nieuwe wegen.

Clienten S en R : Molius Relatietherapie Plan

Toch uit elkaar…

Relatietherapie geeft zicht op een uitwegOndanks de keuze om toch uit elkaar te gaan was de relatietherapie voor mij echt heel goed en later zag mijn (ex) partner dat ook in. Tijdens de therapie ontstond begrip voor elkaar. Natuurlijk waren er de moeilijke momenten omdat mijn partner toch nog door wilde gaan.

Tijdens de sessies kwam ik erachter dat ik niet meer wilde geven. We zijn in een onthechtingsfase terecht gekomen en dit heeft ons geholpen om tot een goede afwikkeling te komen. Elkaar gunnen is zo belangrijk in een scheiding en geen verrassingen dat zijn de rottigste dingen.

Communicatie is een groot goed, niet vergeten wat en wie je was na lange tijd samen is zeer belangrijk, kijk naar de mooie dingen die je samen hebt beleefd. Dit is niet voor niets geweest, inzien dat het jammer is en ook echt niet beter had geworden. Gun je partner een nieuwe geluk met een nieuwe partner. We praten nu zelfs met elkaar over elkaars partner. Dat kan wel eens ongemakkelijk zijn maar het gaat, loslaten, accepteren, rust erin houden.

Even van mijn kant adviseer ik ieder die slecht in zijn of haar relatie zit om deze relatietherapie te doen.

Clienten M en B : Molius Relatietherapie Plan

Koffie staat klaar!
Geen wachtlijsten
Korte trajecten
Direct resultaat!

Mohini Schrevelius

Relatietherapeut/Counselor
Personal Coach
Zorgverlenercode(AGB) 90037326
Praktijkcode(AGB) 90015951

Beroepsverenigingen
ABvC 116542
RBCZ/TCZ 180045R