Tropenjaren

Wandelen met het jonge gezinSoms wordt door de komst van jonge kinderen een relatie zwaar op de proef gesteld. Er verandert van alles. Er komen andere prioriteiten, een totaal andere structuur en bij menigeen veranderen er zaken op financieel vlak.

En dan niet te vergeten de vermoeidheid die toeslaat. Dat zorgt er voor dat je niet veel kunt hebben van elkaar en ook de tijd minder of niet kunt vinden om samen te zijn.

Om te zorgen dat je relatie niet lijdt onder het hebben van jonge kinderen,  is het van het grootste belang dat:

  • je tijd maakt om met elkaar te zijn. Even samen op de bank met een drankje, kop thee of kop koffie.
  • je jouw gevoelens deelt. Je partner kan niet in je hoofd kijken! Door de vermoeidheid is de verleiding vaak groot om te verwijten en te klagen. Laat weten dat je van elkaar houdt maar dat je het nu even niet trekt en bespreek hoe je dit samen kunt oplossen.
  • je waardering en interesse in elkaar blijft tonen. Geef elkaar die kleine complimenten. Deze elementen zijn niet vanzelfsprekend.
  • je best doet om manieren te vinden om je genegenheid voor de ander te tonen. Seksualiteit is vaak niet meer hetzelfde als voorheen. Een knuffel of een andere lichte aanraking doet wonderen.Kortom laat je partner tussen alle hectiek door weten dat hij of zij nog steeds speciaal is.

Relatieproblemen oplossenwww.molius.nl
Relatietherapie geeft zicht op een uitwegwww.molius.nl

Relatie-therapie

Personal Coaching om onzekerheid te overwinnenwww.molius.nl
Stress veroorzaakt vaak hoofdpijnwww.molius.nl
Hoe is het om stiefouder te zijn?www.molius.nl
Doe de relatietest in het FORYOU Magazinewww.molius.nl

Relatietest

Tijdelijk uit elkaar gaan, is dat de oplossing?www.molius.nl
Mannen met griep zijn zieker als vrouwen met griepwww.molius.nl