Sms’en makkelijk?

Bel inplaats van een bericht sturen naar je partnerWe leven in een interessante tijd. Met een klik kun je communiceren met iedereen in de wereld. Het is gemakkelijk, snel en gratis. Je hebt zelfs opties. Als je niet wilt mailen, kun je bellen, sms’en, faxen, whatsappen of een brief sturen. Je vermogen om te communiceren met de buitenwereld wordt steeds gemakkelijker.

Wat ik veel hoor is dat het vermogen om te communiceren met je partner steeds moeilijker is geworden. De reden hiervoor is dat de meeste mensen INFORMATIE -communicatie verwarren met PERSOONLIJKE communicatie. Bijvoorbeeld, hoe weet je dat iemand tot tranen geroerd is? Je kunt de nieuwste en beste communicatie gadgets hebben maar je kunt de lichamelijke emoties en houding niet inschatten.

PERSOONLIJKE communicatie is iets heel anders, het is bepalend voor het succes of falen van je relatie. Meer en meer zie ik mannen en vrouwen hun toevlucht zoeken tot sms’en om te communiceren met elkaar. Wil je je relatie verbeteren, stop dan met het sms’en! Sms’en is voor INFORMATIE. In een relatie moet je elkaar horen.

Je moet in staat zijn om de stilte tussen de geluiden te horen en de onuitgesproken betekenis van geperste lippen of tranende ogen weten te interpreteren. Je moet in staat zijn om de vormen en klanken in elkaars hart te horen. Je kunt dit NIET bereiken via sms.

Relatieproblemen oplossenwww.molius.nl
Relatietherapie geeft zicht op een uitwegwww.molius.nl

Relatie-therapie

Personal Coaching om onzekerheid te overwinnenwww.molius.nl
Stress veroorzaakt vaak hoofdpijnwww.molius.nl
Hoe is het om stiefouder te zijn?www.molius.nl
Doe de relatietest in het FORYOU Magazinewww.molius.nl

Relatietest

Tijdelijk uit elkaar gaan, is dat de oplossing?www.molius.nl
Mannen met griep zijn zieker als vrouwen met griepwww.molius.nl