Het effect van denken in omstandigheden

Het effect van denken in omstandigheden

Tuin der gedachten

Je gedachten kunnen vergeleken worden met een tuin, die verstandig onderhouden wordt of die wordt toegestaan in het wilde weg te groeien; maar of hij nu onderhouden of verwaarloosd wordt, er zullen dingen groeien.

Daar ontkom je niet aan. Als er geen bruikbare zaden in worden geplaatst, dan zal er een overvloed van waardeloze onkruid groeien en zal hun eigen soorten voort te brengen.

Zoals een tuinman zijn stukje grond moet vrijhouden van onkruid en er de bloemen en vruchten in doet groeien die hij kiest, zo moeten wij omgaan met onze geest. Je kunt je gedachtentuin verzorgen, door alle slechte, onbruikbare en onzuivere gedachten te wieden en alle goede, bruikbare en zuivere gedachten tot in perfectie te onderhouden.

 

Jij bent de tuinman!

Als je dat doet, zal je er op een keer achter komen dat jij de tuinman bent van je geest en de sturende kracht van je leven. Je zult steeds duidelijker begrijpen hoe vorm te geven aan je karakter, je omstandigheden en je lot.

Wees de regisseur van je leven. Gebruik je omstandigheden om vooruit te komen in plaats van ertegen te vechten.

-James Allen-

Relatietherapeut Mohini zal er alles aan doen om jullie mogelijkheden in kaart te brengen en zal jullie met daad en raad bijstaan in jullie ontwikkelingen.

Mohini Schrevelius

Relatietherapeut, Molius Westland

Afspraak maken

Vul het formulier in en ik bel je zo snel mogelijk terug.

Uw privacy is voor Molius Relatietherapie Westland van groot belang. Uw persoonsgegevens behandelen we daarom vertrouwelijk en zorgvuldig en beveiligen we goed.

12 + 9 =

Proefscheiding of time-out?
Proefscheiding of time-out?

Proefscheiding of tijdelijk uit elkaar gaan? Het komt voor dat koppels gedesillusioneerd raken door onzekerheden binnen hun relatie, maar niet klaar zijn om de permanente stap van een echtscheiding te nemen....

Lees meer
Mijn partner gaat vreemd
Mijn partner gaat vreemd

Mijn partner gaat vreemd, help! Wat nu? Help, mijn partner gaat vreemd Je hebt vermoedens dat je partner vreemdgaat. Het plaatje zoals je dacht dat het was, is ineens veranderd. Je wereld staat op z’n kop....

Lees meer
Sleur in een relatie?
Sleur in een relatie?

Sleur in relatie? Lees wat te doen Ouderwetse aandacht Misschien herken je het wel. In het begin van jullie relatie is alles leuk. Je bent verliefd en niets is teveel. Je doet samen leuke dingen als uit eten...

Lees meer