Sms’en makkelijk?

Sms’en makkelijk?

Makkelijk communiceren

We leven in een interessante tijd. Met een klik kun je communiceren met iedereen in de wereld. Het is gemakkelijk, snel en gratis. Je hebt zelfs opties. Als je niet wilt mailen, kun je bellen, sms’en, faxen, whatsappen of een brief sturen. Je vermogen om te communiceren met de buitenwereld wordt steeds gemakkelijker.

Wat is de beste communicatie

Wat ik veel hoor is dat het vermogen om te communiceren met je partner steeds moeilijker is geworden. De reden hiervoor is dat de meeste mensen INFORMATIE -communicatie verwarren met PERSOONLIJKE communicatie. Bijvoorbeeld, hoe weet je dat iemand tot tranen geroerd is? Je kunt de nieuwste en beste communicatie gadgets hebben maar je kunt de lichamelijke emoties en houding niet inschatten.

PERSOONLIJKE communicatie is iets heel anders, het is bepalend voor het succes of falen van je relatie. Meer en meer zie ik mannen en vrouwen hun toevlucht zoeken tot sms’en om te communiceren met elkaar. Wil je je relatie verbeteren, stop dan met het sms’en! Sms’en is voor INFORMATIE. In een relatie moet je elkaar horen.

 

Aandachtig communiceren

Je moet in staat zijn om de stilte tussen de geluiden te horen en de onuitgesproken betekenis van geperste lippen of tranende ogen weten te interpreteren. Je moet in staat zijn om de vormen en klanken in elkaars hart te horen. Je kunt dit NIET bereiken via sms.

Relatietherapeut Mohini zal er alles aan doen om jullie mogelijkheden in kaart te brengen en zal jullie met daad en raad bijstaan in jullie ontwikkelingen.

Mohini Schrevelius

Relatietherapeut, Molius Westland

Afspraak maken

Vul het formulier in en ik bel je zo snel mogelijk terug.

Uw privacy is voor Molius Relatietherapie Westland van groot belang. Uw persoonsgegevens behandelen we daarom vertrouwelijk en zorgvuldig en beveiligen we goed.

1 + 13 =