Mindfulness oefeningen voor rust en stabiliteit

Multiculturele relatietherapie

Multiculurele relatietherapeut

Multiculturele relatietherapie

Multiculturele

Relatietherapie

Nederland is een mengelmoes van verschillende culturen. Deze culturen gaan verschillend om met relatieproblemen. Binnen de ene gemeenschap is er meer schaamte dan bij de andere gemeenschap. In familiekwesties wordt het vaak een slepende gebeurtenis waar men niet uitkomt.

De multiculturele gemeenschap kan het moeilijk vinden om naar een relatietherapeut of personal coach te stappen. Traditioneel vervult/vervulde de familie de rol van adviseur, waardoor familiare verstandhoudingen onder spanning kwamen te staan. Men komt vaak pas naar buiten met relatieproblemen, depressiviteit of angst als het al veel te laat is. Multiculturele relatietherapie biedt de uitkomst.

Multiculturele relatietherapeut

Multiculturele relatietherapeut

Multiculturele

relatietherapeut

Ik wil de drempel verlagen voor de groep mensen die er wel voor openstaat over hun relatieproblemen te praten. Lees hier alvast 6 goede redenen om in huwelijkstherapie te gaan . Door mijn eigen cultuur en ruime hulpverleningservaring kan ik hulp bieden bij het oplossen van (multiculturele) relatieproblemen. Als er te lang gewacht wordt, kunnen verstotingen uit de familie of sporadisch soms zelfs zelfmoordpogingen het gevolg zijn.

Het gaat er niet om de vuile was buiten te hangen, maar ze schoon te krijgen. Het gaat er niet om eeuwenoude normen te verleggen, of de ouders meer vrijheid voor hun kinderen te vragen. Door te luisteren, naast hen te staan en onder begeleiding te kijken wat voor beide partijen redelijk is, wil ik ervoor zorgen dat mensen weer blij zijn met hun relaties. Het is goed om te weten dat je niet de enige bent die relatieproblemen heeft. Molius heeft de relatietherapie ervaringen van klanten voor je op een rijtje gezet.

Ja, ik wil een afspraak maken met Mohini
Niemand wat vertellen over relatieproblemen

Het Molius Relatietherapie Plan kan voorkomen dat mensen in gemengde relaties zich gaan wegcijferen met alle mogelijke gevolgen. Molius Relatietherapie Westland kan bij relatieproblemen als ervaringsdeskundige voor jou dienen met respect voor ouder en kind. Op deze manier ontstaat er wederzijds begrip en gezond contact.

De kosten voor het traject zijn afhankelijk van het traject wat je kiest.

Informeer naar de vergoedingen bij je zorgverzekeraar of kijk op zorgwijzer.nl In geval van maatwerk kan gewenst een andere vorm van relatietherapie of personal training geboden worden. Je kunt in dat geval vrijblijvend een offerte voor je hulpvraag aanvragen via mohini@molius.nl of bel 06 20418019.

Mohini Schrevelius

Relatietherapeut/Counselor
Personal Coach
Zorgverlenercode(AGB) 90037326
Praktijkcode(AGB) 90015951

Beroepsverenigingen
ABvC 116542
RBCZ/TCZ 180045R

 

Uitvoerige reviews over de ervaringen van cliënten bij Molius Westland