Relatietherapie Naaldwijk in het Westland

Relatietherapie

Naaldwijk

Relatietherapie Naaldwijk‎

Jullie relatie loopt niet meer naar wens. Relatietherapie hoeft niet een laatste redmiddel te zijn. Laat problemen niet oplopen totdat ze niet meer op te lossen zijn.
Je had natuurlijk nooit gedacht dat jullie relatie deuken op zou lopen. Jullie proberen er samen alles aan te doen om het op te lossen, maar het lukt niet. Echter, jullie zijn niet de enige. Relatietherapie Naaldwijk bij Molius Relatietherapie Westland is gespecialiseerd in het oplossingen aanbieden voor relatieproblemen.

Jullie kunnen voor het dilemma staan “uit elkaar gaan of vechten voor de relatie?” Uiteraard kunnen zich ook ‘kleinere’ problemen voor doen, die jullie graag opgelost willen hebben. Een derde partij inschakelen die los van jullie situatie staat, is dan ook een aanrader. Een erkende relatietherapeut in je omgeving kan deze oplossing bieden. Het doel van onze therapie is wederzijds begrip creëren en onderzoeken welke mogelijkheden er allemaal zijn binnen jullie relatie.

Mijn specialisaties

Relatietherapie
Personal coaching
Bedrijfscoaching
Conflictbemiddeling
 

Geïnspireerd

“Nu achteraf zijn we zo dankbaar dat we hier terecht zijn gekomen. Mohini is een enthousiaste vrouw met een mooie, open uitstraling maar direct en neemt geen blad voor haar mond. Wij vonden het heel plezierig coaching van haar te krijgen en ze heeft ons op vele punten geïnspireerd | Clienten E en R

Bevrijd

De therapie heeft ons achteraf bevrijd van onze “gevangenschap” in ons huwelijk. De kennis die we in de sessies hebben opgedaan kunnen we beiden inzetten in onze nieuwe relaties. Ondanks dat we kwamen we voor relatietherapie, zijn we beiden erg goed geholpen op onze nieuwe wegen | Clienten S en R

Juiste snaar

“In het verleden hebben wij al veel therapie gevolgd bij maatschappelijke hulpverleners en bij psychologen, maar Mohini heeft de kwaliteit om ver boven dit niveau uit te stijgen. Goede feedback, luisterend oor, respectvol en vooral op simpele wijze de juiste snaar weten te raken” | Cliënt R, Rotterdam

Enorme kennis

“Mohini heeft ons op een praktische wijze geleerd weer op elkaar te focussen en elkaar opnieuw weer lief te hebben. Wij hebben Mohini leren kennen als een zeer warme persoonlijkheid met een enorme kennis op haar vakgebied. Altijd rustig, kalm, respectvol en in balans” | Clienten J en R 

Stapje verder

“Zij is in staat om op een kritische wijze met zeer veel respect het verschil te maken voor degene met wie zij werkt. Ik denk nog wel eens terug aan die leerzame momenten. Ze daagt je uit, is confronterend en is altijd op zoek naar een mogelijkheid om jou toch weer een stapje verder te krijgen” | Cliënt A en F 

Relatietherapie Naaldwijk

in het Westland

Relatietherapie Naaldwijk‎ in het Westland

Het kan voor veel stellen een grote stap zijn om in relatietherapie te gaan en veel mensen willen dit dan ook graag voor zichzelf houden. Molius Relatietherapie Westland biedt jou een anonieme locatie en een spreekkamer in huiselijke sfeer op nog geen 3 minuten van Naaldwijk‎. Op onze locatie, centraal gelegen nabij Bloemenveiling FloraHolland, is de kans klein om bekenden tegen te komen.

Iedere relatie heeft problemen. Het is dus niet iets wereldvreemds. Toch is het dapper om in relatietherapie te gaan. Tijdens de therapie stellen beide partners zich kwetsbaar op. Door je kwetsbaar op te stellen, kan er begrip ontstaan vanuit beide kanten.
Je kunt in verschillende gevallen in relatietherapie gaan. Bijvoorbeeld wanneer er een moeizame en destructieve communicatie is, wantrouwen door bedrog,  verschillen in behoeften, maar ook bij individuele klachten zoals depressies of trauma’s.

Molius Relatietherapie Westland is centraal gelegen voor:

Lees meer over het Relatietherapie Plan!

Relatietherapeut Mohini zal er alles aan doen om jullie mogelijkheden in kaart te brengen en zal jullie met daad en raad bijstaan in jullie ontwikkelingen.

Haar zelf ontwikkelde Relatietherapie Plan heeft al vele successen geboekt binnen vele gestrande relaties.

Het is wel goed om te weten dat relatietherapie geen wondermiddel is en de voorwaarde voor succes is dat jullie er allebei voor willen gaan.

Uitvoerige reviews over de ervaringen van cliënten bij Molius Westland