Relatietherapie 's-Gravenzande in het Westland

Relatietherapie ’s-Gravenzande‎

Relatietherapie

’s-Gravenzande

Je zit in een relatie waar je jezelf niet fijn voelt. De relatie is niet meer zoals het ooit geweest is. Je probeert samen naar een oplossing te zoeken, maar je komt er samen niet uit. Dan is relatietherapie bij Molius Relatietherapie Westland een aanrader.

Er zijn tal van redenen waarom relatietherapie ingezet kan worden. Je kunt denken aan: destructieve communicatie, je bent uit elkaar gegroeid, andere normen en waarden, moeilijkheden bij een nieuw samengesteld gezin of individuele problemen kunnen dwarsliggen waardoor je elkaar niet begrijpt.

Relatietherapie kan als een laatste optie gezien worden. Dit hoeft echter niet zo te zijn. Wacht niet tot het te laat is.

Relatietherapeut Mohini zal er alles aan doen om jullie mogelijkheden in kaart te brengen en zal jullie met daad en raad bijstaan in jullie ontwikkelingen.

Haar zelf ontwikkelde Relatietherapie Plan heeft al vele successen geboekt binnen vele gestrande relaties.

Het is wel goed om te weten dat relatietherapie geen wondermiddel is en de voorwaarde voor succes is dat jullie er allebei voor willen gaan.

Relatietherapie ’s-Gravenzande‎ in het Westland

Relatietherapie ’s-Gravenzande

in het Westland

Molius Relatietherapie Westland biedt je een vertrouwelijk plaats en een spreekkamer in huiselijke sfeer op nog geen 15 minuten van ‘s-Gravenzande‎.

Tijdens onze therapieën wordt ondersteuning geboden voor beiden partners. Per situatie wordt samen gekeken naar wat helpt om jullie relatie weer te laten groeien. Dit doen onder andere door middel van oefeningen en gesprekken.

Het doel van de therapie is om begrip voor elkaar te creëren en om weer dichter naar elkaar te groeien. Naar elkaar luisteren en begrip tonen staan centraal tijdens de gesprekken.

Molius Relatietherapie Westland is centraal gelegen voor:

Lees meer over het Relatietherapie Plan!

Mijn specialisaties

Relatietherapie
Personal coaching
Bedrijfscoaching
Conflictbemiddeling
 

Geïnspireerd

“Nu achteraf zijn we zo dankbaar dat we hier terecht zijn gekomen. Mohini is een enthousiaste vrouw met een mooie, open uitstraling maar direct en neemt geen blad voor haar mond. Wij vonden het heel plezierig coaching van haar te krijgen en ze heeft ons op vele punten geïnspireerd | Clienten E en R

Bevrijd

De therapie heeft ons achteraf bevrijd van onze “gevangenschap” in ons huwelijk. De kennis die we in de sessies hebben opgedaan kunnen we beiden inzetten in onze nieuwe relaties. Ondanks dat we kwamen we voor relatietherapie, zijn we beiden erg goed geholpen op onze nieuwe wegen | Clienten S en R

Juiste snaar

“In het verleden hebben wij al veel therapie gevolgd bij maatschappelijke hulpverleners en bij psychologen, maar Mohini heeft de kwaliteit om ver boven dit niveau uit te stijgen. Goede feedback, luisterend oor, respectvol en vooral op simpele wijze de juiste snaar weten te raken” | Cliënt R, Rotterdam

Enorme kennis

“Mohini heeft ons op een praktische wijze geleerd weer op elkaar te focussen en elkaar opnieuw weer lief te hebben. Wij hebben Mohini leren kennen als een zeer warme persoonlijkheid met een enorme kennis op haar vakgebied. Altijd rustig, kalm, respectvol en in balans” | Clienten J en R 

Stapje verder

“Zij is in staat om op een kritische wijze met zeer veel respect het verschil te maken voor degene met wie zij werkt. Ik denk nog wel eens terug aan die leerzame momenten. Ze daagt je uit, is confronterend en is altijd op zoek naar een mogelijkheid om jou toch weer een stapje verder te krijgen” | Cliënt A en F 

Uitvoerige reviews over de ervaringen van cliënten bij Molius Westland