Relatietherapie 's-Gravenzande in het Westland

Relatietherapie

’s-Gravenzande

Relatietherapie ’s-Gravenzande‎

Je zit in een relatie waar je jezelf niet fijn voelt. De relatie is niet meer zoals het ooit geweest is. Je probeert samen naar een oplossing te zoeken, maar je komt er samen niet uit. Dan is relatietherapie ‘s-Gravenzande bij Molius Relatietherapie Westland een aanrader.

Er zijn tal van redenen waarom relatietherapie ingezet kan worden. Je kunt denken aan: destructieve communicatie, je bent uit elkaar gegroeid, andere normen en waarden, moeilijkheden bij een nieuw samengesteld gezin of individuele problemen – zoals depressies en trauma’s – kunnen dwarsliggen waardoor je elkaar niet begrijpt.

Je had nooit verwacht dat jullie gelukkige relatie deuken op zou lopen. Echter, bestaan er geen relaties zonder problemen. Problemen kunnen wel dilemma’s veroorzaken. Het kan leiden tot de stap om uit elkaar te gaan, ook al hebben jullie nog zo je best gedaan om het op te lossen. Een derde partij die neutraal de situatie kan bekijken, kan helpend zijn.

Je had nooit gedacht dat het jou zou overkomen. Toen jullie bij elkaar kwamen, was alles zo fijn. Alles klopte en jullie zagen een romantische toekomst voor jullie beiden. Geen van beiden dachten jullie dat er problemen op zouden duiken en dat de relatie haarscheuren zou oplopen. Een erkende relatietherapeut in jouw omgeving kan jullie steun en handvatten bieden.

Mijn specialisaties

Relatietherapie
Personal coaching
Bedrijfscoaching
Conflictbemiddeling
 

Geïnspireerd

“Nu achteraf zijn we zo dankbaar dat we hier terecht zijn gekomen. Mohini is een enthousiaste vrouw met een mooie, open uitstraling maar direct en neemt geen blad voor haar mond. Wij vonden het heel plezierig coaching van haar te krijgen en ze heeft ons op vele punten geïnspireerd | Clienten E en R

Bevrijd

De therapie heeft ons achteraf bevrijd van onze “gevangenschap” in ons huwelijk. De kennis die we in de sessies hebben opgedaan kunnen we beiden inzetten in onze nieuwe relaties. Ondanks dat we kwamen we voor relatietherapie, zijn we beiden erg goed geholpen op onze nieuwe wegen | Clienten S en R

Juiste snaar

“In het verleden hebben wij al veel therapie gevolgd bij maatschappelijke hulpverleners en bij psychologen, maar Mohini heeft de kwaliteit om ver boven dit niveau uit te stijgen. Goede feedback, luisterend oor, respectvol en vooral op simpele wijze de juiste snaar weten te raken” | Cliënt R, Rotterdam

Enorme kennis

“Mohini heeft ons op een praktische wijze geleerd weer op elkaar te focussen en elkaar opnieuw weer lief te hebben. Wij hebben Mohini leren kennen als een zeer warme persoonlijkheid met een enorme kennis op haar vakgebied. Altijd rustig, kalm, respectvol en in balans” | Clienten J en R 

Stapje verder

“Zij is in staat om op een kritische wijze met zeer veel respect het verschil te maken voor degene met wie zij werkt. Ik denk nog wel eens terug aan die leerzame momenten. Ze daagt je uit, is confronterend en is altijd op zoek naar een mogelijkheid om jou toch weer een stapje verder te krijgen” | Cliënt A en F 

Relatietherapie ’s-Gravenzande

in het Westland

Relatietherapie ’s-Gravenzande‎ in het Westland

Relatietherapie kan als een laatste optie gezien worden. Dit hoeft echter niet zo te zijn. Wacht niet tot de problemen zo hoog oplopen dat het niet meer op te lossen is.
Het is niet zomaar iets om in therapie te gaan. Relatieproblemen zijn privé en veel mensen willen dit graag voor zichzelf houden. Molius Relatietherapie Westland biedt je een anonieme locatie en een spreekkamer in huiselijke sfeer  op nog geen 10 minuten van ‘s-Gravenzande. Op onze locatie, centraal gelegen nabij Bloemenveiling FloraHolland, is de kans klein dat je bekenden tegen het lijf loopt.

Tijdens onze therapieën wordt ondersteuning geboden voor beiden partners. Het gaat er niet om wie er gelijk heeft. Door middel van gesprekken, opdrachten en suggesties van de therapeut zullen de problemen aangepakt worden. Er is geen kant-en-klare oplossing. Per situatie wordt samen met jullie gekeken naar wat helpend is om jullie relatie weer te laten groeien. Uiteraard hebben jullie zelf hier een grote inbreng bij. Het is van belang dat beide partners zich op het gemak voelen.
Het doel van de therapie is om begrip voor elkaar te creëren en om weer dichter naar elkaar te groeien. Naar elkaar luisteren staat centraal tijdens de gesprekken.

Molius Relatietherapie Westland is centraal gelegen voor:

Lees meer over het Relatietherapie Plan!

Relatietherapeut Mohini zal er alles aan doen om jullie mogelijkheden in kaart te brengen en zal jullie met daad en raad bijstaan in jullie ontwikkelingen.

Haar zelf ontwikkelde Relatietherapie Plan heeft al vele successen geboekt binnen vele gestrande relaties.

Het is wel goed om te weten dat relatietherapie geen wondermiddel is en de voorwaarde voor succes is dat jullie er allebei voor willen gaan.

Uitvoerige reviews over de ervaringen van cliënten bij Molius Westland